Drága “könnycsepp”

A teljesen felszerelt konyhától a queen-size ágyon át a beépített irodáig az új luxus táborozó és pótkocsi mindent megtalálnak, amire szükséged van, hogy otthon érezd magad, emellett Bowlus legújabb ajánlata egy sor olyan funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják, a háziállatok kényelmét is.

A kaliforniai luxus pótkocsigyártó nemrég mutatta be legújabb modelljét, a limitált kiadású Terra Firmát, amely megérti Fido fontos helyét a családban. A pótkocsi beépített tálakkal, személyre szabott kutyaágy és távvezérelt hőmérséklet-szabályozó és -ellenőrző rendszerrel rendelkezik. Ez az utolsó funkció bizonyulhat a legfontosabbnak a kisállattartók számára, mivel elősegíti, hogy a pótkocsi kényelmes és biztonságos hőmérsékletű legyen, függetlenül a körülményektől.

Terra Firma

A Terra Firma hőmérsékleti rendszerét a Bowlus új energiagazdálkodási rendszere vezérli. Az érintőképernyős panelen vagy mobilalkalmazáson keresztül elérhető rendszer lehetővé teszi a fűtött padló bekapcsolását és a kabin hőmérsékletének beállítását, hogy a pótkocsiban tartózkodó személyek vagy állatok a leghidegebb hónapokban is melegen érezzék magukat.

Terra Firma

Az irányítási rendszer egy lítium-vas-foszfát áramforráshoz csatlakozik, amely az akkumulátor kapacitásának kétszeresét kínálja a cég Endless Highways Performance Edition modelljéhez képest. A rendszer három-négy óra alatt teljesen feltölthető, és 100 voltos külső kimenettel rendelkezik, így enyhe töltést tud biztosítani egy EV-hez (Bowlus szerint körülbelül 16 mérföldes hatótávolság).

Terra Firma

Egyéb figyelemre méltó funkciók a HEPA légszűrők, az UVC világítás, a vízszűrő rendszer, a GPS nyomkövetés, az intelligens fékvezérlő és a csatlakozó, amely 60 másodperc alatt bármilyen járműhöz csatlakoztatható. A többi modellhez hasonlóan a Bowlus is rengeteg testreszabható belső lehetőséget kínál, így személyre szabhatja alvása, konyhája és fürdőszobája elrendezését.

Terra Firma

És mint mindig, a 26 méteres pótkocsi a vállalat védjegyével ellátott könnycsepp kialakítással és repüléstechnikai minőségű alumínium borítással rendelkezik a klasszikus Road Chief megjelenés érdekében. Végül a Terra Firma súlya kevesebb, mint 3200 font, vagyis elég könnyű ahhoz, hogy EV-vel vontathassa.

Terra Firma

“Kitartóan azon dolgozunk, hogy új utakat keressünk a luxus szárazföldi utazás élményének növelésével olyan elemekkel, amelyek könnyedén fokozzák az élet értékes pillanatait” – mondta a Bowlus alapítója és vezérigazgatója, Geneva Long.

Terra Firma
“A Terra Firma kiadás folytatja a Bowlus hagyományát, miszerint új technológiákat hoz a lakóautó-iparban anélkül, hogy a technológia érdekében további technológiákat kellene hozzáadni.”

Terra Firma

Mint azt sejthettük, a Terra Firma számos funkciója nem lesz olcsó. A luxe pótkocsi ára 265 000 dollár. A gyártó jelenleg megrendeléseket fogad, a szállítás várhatóan valamikor jövőre kezdődik.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek