Luxus autószentély

Az igazi rajongó nem csupán gyűjti a járgányokat, hanem él-hal értük. Ez a texasi telek kedves minden olyan szívnek, mely az autókért dobog.

Autószentély

A 689 m2-es épület Dallastól északnyugatra, egy 40468 m2-es telken áll. Az óriási „autómenhely” tíz férőhelyes garázzsal rendelkezik, számtalan autós emléktárgy díszíti, valamint saját szerelő műhelye és rengeteg szabadtéri parkolóhelye van. Több mint ideális otthon egy autógyűjtő számára – igazi kocsi rezidencia, galéria és szerviz egyben.

Autószentély
A farmház nemrég került fel a Compass ingatlanügynökség kínálatába. Christy Berry ingatlanügynök azt nyilatkozta a The Dallas Morning News-nak, hogy eredetileg a gépjármű-szoftvereket gyártó cég, a Solera használta volna, innovációs központnak. Az egész úgy néz ki, mint egy régi western autószerviz – de sokkal többet nyújt annál.

Autószentély
Amennyiben a 10 férőhelyes garázs nem elég, a telekből 20234 m2-nyi üres terület is parkolóként használható. A garázs része egy jól felszerelt szervizműhely is, ha valamelyik járgányra ráfér a kipofozás.

Autószentély

A garázs hidraulikus emelőszerkezettel, kerékbeállító gépekkel, abroncscserélővel és fényezőkamrával van felszerelve, és megannyi autó témájú emléktárgy díszíti. Ráadásul akár 60 fős rendezvényeknek is helyszínt biztosít.

Autószentély
Az óriási teleknek két postai címe van, és nem csak járgányoknak nyújt otthont. A lakótér egy fő lakosztályból, plusz hálószobából, két fürdőszobából és egy külön wc-ből, egy nappaliból, konyhából és egy 2 beállós garázsból áll. Emellett van egy vendégház is négy hálószobával, egy nappalival, média-szobával egy fürdőszobával és külön wc-vel. A telken egy többszintes medence, szabadtéri tűzrakó hely és három bár is található.

Autószentély
Egy ilyen ingatlan persze nem olcsó mulatság – mélyen a zsebébe kell nyúlni annak, aki szemet vet rá. 7,99 millió dolláros kezdőáron, két hete eladó.

Autószentély

Autószentély

 

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek