Egymásra találtak

A Girard-Perregaux és az Aston Martin viszonylag új kombó. Éppen két évvel ezelőtt, 2021-ben társultak először, amikor a brit luxusautógyártó több mint 60 év után először tért vissza a Forma-1-be, a svájci óragyártó pedig a monumentális 230. születésnapját ünnepelte.

Rövid időn belül rengeteg együttműködést láthattunk a két márkától, beleértve a Laureato zöld kerámia változatait, amelyek idén év elején kerültek piacra. Most megkapjuk a dinamikus duó legújabb összeolvadását az új limitált kiadású Neo Bridges Aston Martin Editionnal.
Ez az ötödik együttműködés a Girard-Perregaux és az Aston Martin között. A modell az óragyártó jellegzetes Bridges kollekcióját és az autógyártó ikonikus Super Tourerjét, a DB12-t ünnepli, mindkét márka gazdag örökségéből merítve.
A Girard-Perregaux Bridges termékcsaládja a cég DNS-ének magját képviseli. Constant Girard már 1867-ben megrajzolt egy zsebórát három párhuzamos híddal, amelyek inkább dizájnelemként szolgáltak, mint pusztán a szerkezet alapvető elemeiként. Ez az egyedülálló megközelítés adta meg a Girard-Perregaux egyik legelismertebb dizájnelemét és legnépszerűbb kollekcióját.

Itt, az új, limitált kiadású Neo Bridges Aston Martin Edition a GP0840000-2164 kaliber teljes egészében láthatóvá teszi a GP0840000-2164 kalibert, köszönhetően a nyitott, megmunkált számlapnak, amely feltárja a fordított szerkezetet, így a rendszerint az óra hátulján található alkatrészeket előre helyezi. Így láthatóvá válik a két Neo híd, amelyek az Aston Martin védjegyének számlapon megjelenő zöld árnyalatában pompáznak.
Az óra azonnal felismerhető, mint Girard-Perregaux időmérő, miközben tükrözi az Aston Martin DB12 faragott kontúrjait és éles vonalait. Sportos és túlméretezett 45 mm-es tokja könnyű titánból készült, amely fekete DLC kezelést kapott. A Neo Bridges Aston Martin Edition egy zöld varrással ékesített fekete gumiszíjjal van ellátva.
“Ez nem csupán arról szólt, hogy az Aston Martin nevét az egyik óránkra helyezzük” – osztja meg Patrick Pruniaux, a Girard-Perregaux vezérigazgatója. “Aktív szerepet játszottak ennek az órának a koncepciójában, megnézték az alkalmazott anyagokat és érdekes módon a szerkezet kialakítását is. A Neo Bridges Aston Martin Edition a két vállalat szinergikus együttműködésének lenyűgöző eredménye”.
A teljesen új Neo Bridges Aston Martin Edition ára 37 700 dollár, és mindössze 250 darabos limitált példányszámban kapható.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek