Együtt nagyot szólnak

A csúcskategóriás audio találkozik a luxus autódizájnnal a Bowers & Wilkins prémium hangszórógyártó és a McLaren ikonikus brit autógyártó legújabb együttműködésében. A két márka egy új vezeték nélküli okos hangszórót, a Zeppelin McLaren Editiont mutatta be, amellyel hosszú ideje tartó partnerségüket és a McLaren 60. évfordulóját ünneplik.


A Zeppelin McLaren Edition messze nem az első alkalom, hogy a két csúcskategóriás márka összefog. Korábban a Bowers & Wilkins a Px8 McLaren Edition fejhallgató 2022-es megjelenésével a technológia és az autóipar rajongóinak figyelmét egyaránt felkeltette.

A Bowers & Wilkins 2015 óta a McLaren újonnan gyártott szuperautóinak széria audiorendszereit is a Bowers & Wilkins tervezi. Az új hangszóró feltűnő Galvanic Grey és Papaya Orange színpalettája emlékeztet az ikonikus Papaya Orange árnyalatra, amelyet a McLaren tervezője, Anna-Louise Clough 1967-ben mutatott be először. Ez a színösszeállítás tisztelgés a McLaren gazdag történelme és a Bowers & Wilkins-szel való folyamatos kapcsolata előtt.
Ha teljesítményről van szó, a Zeppelin McLaren Edition nem köt kompromisszumot. Tele van a legmodernebb audiofunkciókkal, amelyek magával ragadó hangélményt biztosítanak. A hangszóró Double Dome magassugárzókat, FST középsugárzókat és egy erőteljes mélynyomót használva 24 bites hangfelbontásra képes. Azok számára, akik értékelik a hangzás árnyalatait, ez azt jelenti, hogy elképesztően éles és tiszta hangreprodukcióra számíthat, különösen analóg vagy veszteségmentes hang streaming esetén.
A modern hallgatók számára tervezett Zeppelin McLaren Edition számos csatlakozási lehetőséget kínál. A hangszóró nemcsak az AirPlay 2-vel és a Bluetooth aptX Adaptive-val kompatibilis, hanem számos, a népszerű zenei streaming szolgáltatásokhoz, például a Spotify Connecthez, a Deezerhez és a Last.FM-hez tartozó beépített alkalmazással is előretöltve érkezik.

Sőt, a Bowers & Wilkins a bevezetés mellett bevezette a vezeték nélküli multiroom funkciót is. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hangszórót könnyedén integrálják egy kiterjedtebb otthoni hangrendszerbe, beleértve a kompatibilitást más Bowers & Wilkins termékekkel, például a Panorama 3-mal és a Formation vezeték nélküli hangszórósorozattal. Mindez könnyedén vezérelhető a Bowers & Wilkins Music alkalmazáson keresztül.
Ez a limitált kiadású hangszóró nem csupán egy audioeszköz; ez egy gyűjtői darab. A borsos 847 eurós árú készülék a ritkaság súlyát is magán hordozza, hiszen mindössze 60 darab készül belőle. Ezeket a készülékeket valószínűleg gyorsan elkapkodják, így azonnal gyűjtői darabokká válnak. Bár a hangszóró már elérhető a B&W hivatalos weboldalán, a korlátozott elérhetőség azt jelentheti, hogy sok leendő vásárló üres kézzel marad.
Ha azt látod, hogy a Zeppelin McLaren Edition már elfogyott, ne aggódj. A Bowers & Wilkins továbbra is kínálja a hagyományos Zeppelin vezeték nélküli okoshangszórót, amely 753 euróért kapható. Bár nem viseli a McLaren márkajelzést, ugyanolyan prémium hangtechnológiát kínál.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek