Eladó az építész háza

A modern otthon külső és belső medencével is rendelkezik. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy Rafael Vinoly tervezte a házukat. Az építésznek minden egyes épületén látszik saját keze nyoma.

Rafael Vinoly

És ha most te is szeretnél egyet magadénak tudni ezekből az építészeti remekművekből, itt a lehetőség. A luxusház 1990-ben épült Connecticutban, és 9.75 millió dollárért árulják.

Rafael Vinoly
A 900 négyzetméteres házat már messziről észre lehet venni jellegzetes betonhomlokzata miatt. A nagy ablakok azonban rengeteg fényt engednek be a házba.

Rafael Vinoly

A két szárnyból álló épületben három hálószoba, három fürdőszoba, egy könyvtár, valamint egy külön lakás is található.
Az ingatlan két úszómedencével is rendelkezik, az egyik ráadásul bent van. A két medence pont egymásra néz a teljes falas üvegajtókon keresztül, amivel tükörhatást ért el a tervező. Persze így télen is olyan érzés, mintha kint üldögélnénk a medencében.

Rafael Vinoly
A dombtetőn épült luxusházból zavartalan kilátás nyílik a természetre. Az út túloldalán egy farmház is tartozik a házhoz, a High Meadow Farm.

Rafael Vinoly
Ilyen tulajdonságokkal biztosan nem marad sokáig a piacon ez a ház, és bár harminc évvel ezelőtt épült, az elegancia sosem megy ki a divatból.

Rafael Vinoly

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek