Hogyan lesz egy gyémánt a férfi ékköve?

Mennyit költöttél az eddigi legdrágább kiegészítődre? Tízezer forintot? Százezret? Ha annyi pénzed lenne, hogy szinte bármit megvehetnél, mi lenne a felső limit? Újabb érdekességek a világból: a Roland Iten Mechanical Luxury Company új szintre emelte a szupergazdagok körében a rongyrázás és a fényűzés fogalmát. A Diablo R60 névre keresztelt, óriási gyémánttal ékesített, automata övcsat értékét ugyanis nagyjából 5 millió dollárra becsülik.

Roland Iten

Azt hiszed, hogy ebben az esetben „csak a márkát kell megfizetned”? Nagyon tévedsz. Ez a legmodernebb mechanika és a hibátlanul megmunkált 60,66 karátos briliáns kivételes fúziója, egyetlen férfi kiegészítőbe sűrítve, mindenféle feltűnés vagy giccses utóérzet nélkül.A Roland Iten R60 Diablo a művészet és a mérnöki precizitás különleges egyvelege. Ugyanazokon a gépeken készítették, melyeken a svájci órák finom szerkezetét, és bonyolult, aprólékos felépítése is vetekszik ezekkel a luxuscikkekkel. Összesen 109 összetett alkatrész található meg benne… kézi kialakítású hidak, rugók, fogaskerekek, melyek egyetlen high-tech mechanizmussá állnak össze. Lényegében a részek kölcsönhatása az egyes darabok lelke.

Roland Iten

Ilyen árkategóriában már nincs helye a bóvlinak, így a felhasznált anyagokkal sem fukarkodtak a készítők: a 18 karátos vörös és fehér arany mellett a váz felépítéséhez alkalmazott szupererős, magas osztályozású titánium is biztosítja a kifogástalan minőséget és az egyedi fogyasztói élményt. A tervező ugyanis nem a vitrinbe szánja kreációját: elmondása szerint a Diablo R60 akár hétköznapi viseletre is remek választás. Abban a vásárló egészen biztos lehet, hogy kiegészítője nem fog néhány alkalom után tönkremenni. Az örök élettartam 100%-ban szavatolt.

Roland Iten

Ennek a különleges gyöngyszemnek az elkészítése mintegy 18 hónapig tartott, és számos neves szakember bevonását is szükségessé tette. Az eredmény a luxus egy teljesen új dimenziója, melyre minden tehetős gentleman vágyik. A műremek egyedi sorszámmal ellátva, a készítő saját kézzel aláírt eredetiség igazolásával kerül a szerencsés dúsgazdag vásárlóhoz.

Roland Iten

Az 5 milliós árba sajnos kizárólag az övcsat fért bele, arról magunknak kell gondoskodnunk, hogy egy komplett kiegészítő előnyeit élvezhessük.

(forrás: ovbolt.hu)

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek