Fény az éjszakában

Az Artur Koshatashyan, Kostya Trunov és Simon Robson designtrió bemutatja a „WOLOLOW” nevű, UFO alakú éjszakai lámpát az otthonunkba. A nosztalgikus sci-fi esztétikát megtestesítő termék dizájnja valójában a finn építész, Matti Suuronen által 1968-ban hordozható faházként tervezett ikonikus „Futuro House” kicsinyített mását képviseli.


„Úgy gondoljuk, hogy ez a hű és pontos 1:32 méretarányú modell, amely egy lámpa hozzáadott funkcionalitásával kellemes és szórakoztató emléket állít majd az űrkorszak idejéről az Ön számára. Hagyja tehát, hogy gyermekei álmodozzanak, Ön pedig válassza ki a megfelelő színt és fényerőt, és élvezze az UFO kellemes ragyogását” – osztja meg a csapat.

Artur Koshatashyan, Kostya Trunov
A WOLOLOW három fényerősséggel és hét különböző fényszínnel rendelkezik. Ezeket a funkciókat az éjszakai fény tetején található gomb megérintésével vagy lenyomva tartásával lehet kezelni egyetlen ujjal. A termék energiaellátását egy Li-ion akkumulátor biztosítja, amely akár 12 órán át is bírja; a felhasználók a WOLOLOW alján található mágneses töltőporton keresztül tölthetik fel az akkumulátort.

Artur Koshatashyan, Kostya Trunov

Ami az anyagokat illeti, a tartósság és a biztonság érdekében a főtest ABS műanyagból, az ablakok pedig PC műanyagból készültek. Az UFO-t egy fémből készült, bevonatos csúcsokkal ellátott alap tartja. A trió 45 nap múlva indítja el a hivatalos WOLOLOW Kickstarter oldalt, és a vásárlók négy szín közül választhatják ki az éjszakai fényt: fehér, égszínkék, sárga, narancssárga. Az árnyalatok kiválasztása játékosan utal a galaktikus jellegzetességekre és a „földlakók” és a földönkívüli élet együttélésére.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek