Freak X Magma & Ice

Az Ulysse Nardin két új órát mutatott be, melyet a forró és hideg ihletett és két nagyon erős személyiséget testesít meg.

Az Ulysse Nardin, a “szabadság megalkotója és az extrém felfedezője mindig lenyűgöz tévedhetetlen mérnöki alkotásaival és természetesen mindenek előtt középpontba helyezi a stílust, amelyet a Freak X kollekciója is képvisel. “Freak”, mivel kíváncsi és nagyon egyedi, nem mindennapi, mint a két új modellje, a Freak X Magma és a Freak X Ice. Egyiket a vulkánból kitörő láva ihlette, másikat pedig a gleccserek, így két nagyon látványos természeti jelenséghez köthetőek.

Freak X Magma & Ice

Önfelhúzós mechanikai egység és az UN-230 kaliber saját tengelye körül forgó karusszellel van ellátva. Ez az erős motor 3Hz frekvenciát és 72 órás energiatartalékot eredményez. Az időt különleges módon jelzi, a percek számára egy kerék, az órákra pedig egy központi híd áll rendelkezésre, mindkettő vörös vagy fehér Super-LumiNova® kúpos alakú heggyel ér véget, ahogy átsiklik a fekete vagy fehér lakkozott lemezen, modelltől függően.

Freak X Magma & Ice

A 43mm-es titánium tok mindkét modell számára egyforma, az anyagok és a bevonat nagyon különböző, szénszál és vörös epoxi gyanta elegye, mely a Freak X Magma tok márványosságát adja, a Freak X Ice pedig tisztán fehér bevonatot kapott.

A két modell stílusos bőr szíjat kapott, egyik a vulkáni kőzetre utaló fekete, finomított felületű, másik pedig fehér, perforált, mint a cápa kopoltyúja. Az Ice verzió ára 24 ezer euró, a Magma verzió 27 ezer euró.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek