Luxus kúria

Ez a lenyűgöző spanyol kúria úgy változik, mint egy igazi kaméleon, még a medence is átalakítható helikopter leszállóvá.

Akár a legújabb 007-es egyik jelenete is lehetne, ahogy a távolból meghallani a helikopter rotorjának hangját. Egy közeli képben a fehér kesztyűs ujj megnyomja a piros gombot. Erre lassan, de biztosan a medence padlója emelkedni kezd, a víz beszűrődik, a helikopter pedig megérkezik, hogy a medencéből átalakított leszállópályán landoljon.

Villa Chameleon

A jelenetet akár a Villa Chameleonnál is forgathatták volna, mely látványosan emelkedik a Palma feletti dombokon, Mallorcán. Most 29.5 millió euróért került eladási listákra.

Villa Chameleon

A lebegő helopad csak egyike a számos mesteri elemnek, mely a Palma óvárosától alig 10 percre található építészeti mesterművet lenyűgözővé teszi.

Villa Chameleon

Ahogy neve is sugallja, a 2500m2-es, három épületből álló komplex képes a színek változtatására. LED lámpák ezrei találhatók a ház üvegteraszain, végig a belső térben és mindkét méretes medencénél, szegényezve a járdákat. Mindössze egy távirányító kell és olyan színben pompázik, amit csak választunk.

Villa Chameleon

A paneleket speciális marással alakították ki, hogy a fény átszűrődjön az üvegen, így a legtöbbet hozza ki a különleges megvilágításból.Az otthon több, mint 50%-a hatalmas, háromrétegű üveg panellel borított, így a LED-ek fénye bent ugyanúgy élvezhető.

Villa Chameleon

A 2012-ben épült Villa Chameleon a 6500m2-es domboldalas telek szélére épült és három különböző épületből áll.

Villa Chameleon

A háromemeletes főépület első szintjén található a fő élettér és egy profi konyha, az étkező, a TV-vel ellátott nappali, könyvtár és moziterem. Hatalmas üvegajtókon keresztül érhetjük el a medencéket.

Villa Chameleon

Egy üveg lifttel érhetjük el a légkondicionált öt autónak helyt adó garázst, a borospincét és a személyzet apartmanjait.

Villa Chameleon

A második emeleten található a fő lakosztály, mely padlótól mennyezetig nyúló üvegfalai, saját spa-ja, öltözői és terjedelmes teraszai hihetetlen látványt nyújtanak Palma partjaira és a Földközi-tenger kékségére. Három további lakosztály található még a szinten.

Villa Chameleon

Az alacsonyabb, hozzá kapcsolódó épületet egy Bond-stílusú alagúton érhetjük el, és hatalmas terület áll az egészség és wellness szolgálatában. Két nagy fűtött medencével a tetőn, egy jól felszerelt konditeremmel, szaunával és spa-val, saját belső medencével.

Villa Chameleon

A harmadik épület egy 200m2-es, kétszintes vendégház nappalival, konyhával, teraszokkal és három további hálószobával.

Villa Chameleon

A gyakran ingadozó spanyol luxus ingatlanpiacon is megforduló Villa Chameleon nehezen talál gazdára, mióta 8 éve megépítették. A mostani ára már 10 millió euróval csökkentett a legutóbbihoz képest.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek