Futárok álma

Az abu-dhabi startup, a Barq bemutatja a Rena Maxot, egy új elektromos robogó prototípust, amely a közel-keleti és észak-afrikai (azaz a MENA régióbeli) futárok igényeire szabtak.

A világhírű CALLUM cég által tervezett elektromos kétkerekű cserélhető akkumulátortechnológiával rendelkezik, hatótávolsága akár 150 km is lehet az 5.6kWh lítium akkumulátor jóvoltából, és a 9kW-os elektromos motor 97 km/h a végsebességet biztosít. A robogó emellett szigetelt, élelmiszerbiztos béléssel ellátott ládával, konfigurálható polcokkal és beépített hőmérővel rendelkezik, melyek hozzájárulnak a közel-keleti és észak-afrikai régióban való sikeres házhoz szállításhoz.

CALLUM
A Barq a Jahez Szaudí házhoz szállító platformmal és az Americana Kuwaiti élelmiszercsoporttal együttműködésben alkotta meg a Rena Maxot. Az innovatív kétkerekűt a CALLUM olyan célorientált elektromos robogónak tervezte, amely hozzájárulhat a kedvezőtlen költségek és az alacsony produktivitás globális kihívásának kezeléséhez az ún. utolsó mérföldes kézbesítés piacán.

CALLUM
A robogó cserélhető akkumulátortechnológiája és 9 kW-os elektromos motorja mellett rükverccel, többféle vezetési móddal és integrált érintőképernyővel is rendelkezik. Emellett a műszaki innovációk közé tartozik az akkumulátorhűtés, az IoT, a teljesen integrált szoftver, valamint a testre szabott és szabályozott hőmérsékletű tárolók, melyek javítják a kiszállítási minőséget.

CALLUMAz elektronikusan vezérelt zárrendszer a fokozott biztonság érdekében nyomon követi és megjegyzi az összes doboznyitást és -zárást. A Rena Max a motorosok visszajelzései alapján kifejlesztett, kényelmes és speciális textúrájú üléssel rendelkezik, amely csökkenti a hőt hosszabb használat során, valamint USB csatlakozási lehetőséggel és LED-es nappali menetfénnyel is rendelkezik.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek