Gucci-kert

Az olasz divatház új Décor kollekciója a ruhatárból az otthonodba is elhozza egyedi és vibráló stílusát. Ez a kollekció az archív nyomatok és állati totemek új értelmezéseit mutatja be.

Gucci

Bár a márka 2017 óta kínál lakberendezési tárgyakat, ez a kollekció az első, amely fedeles fémdobozokban lévő gyertyákat kínál. A választékban négy ilyen van, mindegyiknek saját illata van, a porcelán és kerámia edényekben lévő gyertyák mellett. (Ezek közül néhánynak van fogantyúja, így bögreként is használhatjuk őket, ha a viasz már elégett.)

Gucci

Vannak kerámia csecsebecsés tálcák és dobozok is, amelyek olyan mintákat mutatnak be, mint például pillangók és virágok. Az étkészletben pedig kristályos poharak és nikkelezüst evőeszközök találhatók, amelyeken a márka jellegzetes méh- és oroszlánfigurái láthatók. Két ezüstszínű alátétkészlet is van, amelyeken a ház történelmi dizájnjait ábrázoló vésetek láthatók.

Gucci
A kollekció azonban nem csak apróságok és terítékek. A kínált tapétákon virágos és geometrikus nyomatok szerepelnek, retró mintákkal. Három virágmotívumot vászontextúrában adtak vissza, a kifinomult, tapintható érzés érdekében. A cseppben lévő párnák pedig játékos energiát visznek a kollekcióba, részben a népszerű GG-monogramos minták színes megjelenítésének köszönhetően.

Gucci
Még a kollekció takaróit is a vizuális hatás szem előtt tartásával tervezték, és mindegyikükön a Gucci jellegzetes monogramjának kontrasztos átvételei láthatóak. Anyaguk a gyapjú, a selyem és a vászon fényűző kombinációi.

Gucci
Bükkfa lábakkal ellátott, kárpitozott fotelek teszik teljessé a kollekciót. Ezek közül soknak moiré selyemből készült bojtos elülső része és a hátlapja díszes virágos pamut jacquardból készült. A székek 18. századi ihletésű megjelenését aranyszínű fém díszítések és bojtok teszik teljessé.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek