Hiperautók ihlették

Az elegáns Bel Air negyedben található modern Roberto Lane-i kastélyt az Arshia Architects tervezte, és olyan elegáns hiperautók formatervét tükrözi, mint a Pininfarina Battista vagy a Mercedes-AMG One. A 960 négyzetméteren elhelyezkedő, lenyűgöző, osztott szintes lakhely kanyargós vonalakkal és üvegfelületekkel rendelkezik, mint a fent említett négykerekűek, de négy hálószobát és öt fürdőszobát kínál belül.

Roberto Lane

Kívülről nézve az otthon második szintjén egy 5 méter magas konzolos ház dinamikus, árnyékos bejáratot hoz létre. Ahogy beljebb merészkedünk, a nyitott alaprajzú otthon zökkenőmentesen áramlik egyik helyiségből a másikba a háttérvilágított központi lépcsőháznak és a keret nélküli üvegliftnek köszönhetően.

Roberto LaneMindenhol magas mennyezetre, márvány kandallókra és elegáns, kortárs bútorokra számíthatsz.
Az alsó szinten a McLarent utánzó lakrészben egy családi szoba, egy étkező és egy iroda/vendégszoba található fürdőszobával. A közeli konyha Doca NYC szekrényekkel, Dekton ajtófelületekkel és luxus diófa részletekkel van felszerelve. Máshol a napozószobán keresztül megközelíthető, körbefutó erkélyről a Csendes-óceánra nyílik kilátás.

Roberto Lane
A felső szinten eközben a pazar hálószobák találhatók. Az elsődleges hálószoba beépített világítással ellátott üvegszekrényekkel, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal és külön nappalival rendelkezik. Az elsődleges fürdőszoba gyönyörű Nero Marquina márvány falakkal és padlóval, valamint hozzá illő Agape mosdókkal és csaptelepekkel rendelkezik. A két további vendég hálószoba szintén üvegszekrényekkel és fürdőszobákkal van felszerelve.

Roberto Lane
Egy másik fénypont a múzeumszerű pince. Négy fekete betonfala között egy high-tech házimozi található, amely tökéletes a hangulatos mozi estékhez. Ezzel szemben a napsütötte tetőterasz, amely egy emelettel a szabadtéri medence felett helyezkedik el, kiváló kilátást kínál a koktélozáshoz.

Roberto Lane
Ezenkívül az ingatlanban egy háromállásos garázs áll rendelkezésre a Battista és hasonlók számára, valamint az aprólékosan gondozott kertek, amelyeket óriási arizonai sziklák díszítenek. További bónuszként egy helyet is tartalmaznak a tetőn a jövőbeli napelemek integrációjához, valamint az intelligens otthoni billentyűzeteket és eszközöket tartalmazó területeket.

Roberto Lane

Roberto Lane

 

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek