Hídház

A Deerwood, vagy a találóan Bridge House (azaz híd ház) névre keresztelt ház közvetlenül egy csobogó patak felett áll. Jim és Mary Connacher otthona nemrég 17,5 millió dollárért került a piacra, amint arról a Wall Street Journal beszámol.

Bridge House

Az egyedülálló lakóház, melyet New England ikonikus fedett hídjai ihlettek, körülbelül 140 láb hosszú és 20 láb széles, és egy privát zsákutcában található, Észak-Vermontra néző kilátással. Ja, és egy második, négy hálószobás otthon is tartozik hozzá.

Bridge House
Connacherék az 1980-as években azzal a szándékkal vásároltak földet Stowe-ban, hogy nyaralót építenek a családjuknak, de volt egy kis probléma: a lejtős telket egy folyó szelte át. A házaspár felkereste Jim Strasman építészt, aki azt javasolta, hogy a főépületet függesszék a patak fölé. Az építkezés 1994-ben befejeződött, és a megépült két hálószobás Bridge House harmonikusan illeszkedik természetes környezetéhez.

Bridge House
A több mint 240 hektáros erdőterületen fekvő Deerwood öt tavat, teniszpályát, tágas, szobrokkal díszített kerteket, kerékpárutakat és még egy almáskertet is kínál. Az fő lakóházon és a favázas vendégházon kívül a birtokon egy fészer és egy műhely is található, amely fölött egy külön lakást alakítottak ki.

Bridge House
A Bridge House szobái az otthon szűk infrastruktúrája miatt lineárisan vannak elrendezve. Az üveggel burkolt fő szint egyetlen összefüggő, nyitott tér, amelynek mindkét oldalán fából készült teraszok és gerendák futnak végig.

Bridge House

A padlótól a mennyezetig érő palakandalló köré szerveződő szint egy konyhát, egy étkezőt és egy nappalit foglal magában, valamint egy zárt verandát. A házban kb. 5,5 méter a belmagasság.

Bridge House
Az alsó szintre tölgyből és juharból, kézzel készített csigalépcső vezet, ahol egy elsődleges lakosztály, egy vendégszoba, egy iroda/könyvtár és egy fűtött garázs található. Connacheréknek két évbe került, mire megszerezték az egyedi bútorokat a helyi vermonti mesteremberektől, melyekkel felszerelték otthonukat. A bútorok mindegyike az ingatlan részét képezi.

Bridge House

Bridge House

Bridge House

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek