Guroló lakosztály

Ha úgy érzi, hogy kedvenc sportautója a család teljes jogú tagja, akkor biztosan szeretné magával vinni a legközelebbi hosszabb utazása során is. A Variomobil legújabb lakóautója mindezt lehetővé teszi, méghozzá olyan módon, hogy egyből ötcsillagos luxusban utazhat a szívéhez oly közel álló, azaz inkább „guruló” négykerekűjével együtt.


A 2021-es Vario Perfect 1200 Platinum RV-t a családi tulajdonban lévő német cég megrendelésére készítették, és úgy tervezték, hogy személyre szabható legyen a sofőrök igényeinek megfelelően. Modern berendezéssel rendelkezik, amely hasonlít egy pazar szállodai lakosztályhoz, valamint külön helyet kínál mindenféle olyan pompás járművek kényelmes tárolására, mint például a fent látható Mercedes-AMG GT vagy éppen egy Porsche 911.

Variomobil
A Variomobil több mint 30 éve foglalkozik egyedi lakóautók gyártásával, és a megrendelésre kerülő „szárazföldi jachtok” természetesen a legmodernebb eljárásokkal prémium minőségben készülnek. A fent említett nagy hatótávolságú cirkáló nagyjából 1,7 millió dolláros /körülbelül félmilliárd forintos/ befektetést követel, abban az esetben, ha fel szeretné vértezni az összes elérhető extrával a 11.8 méter hosszú guruló otthont. A külseje letisztult platinaszínben, fekete üveggel készült, és klasszikus buszszerű formavilággal rendelkezik, amely biztosan vonzó lesz a klasszikusnak tekinthető ívek szerelmesei számára.

Variomobil
A különleges lakóautó belsejében három bővíthető lakóteret találunk, ezáltal is még több helyet biztosítva az utazók számára. Az beltér egy okosan kialakított fürdőszobát is magába foglal természetesen egy beépített zuhanyzóval felszerelve. Továbbá találunk itt még konyhasarkot étkezővel és rengeteg kényelmes ülő alkalmatosságot, valamint természetesen egy hálószobát is, ami egy méretesen ígéretes ággyal van felvértezve.

VariomobilA világ minden tájáról gyűjtöttek be csúcskategóriás alapanyagokat és bútorokat, hogy méltóképpen felszerelhessék ezt a rendhagyó, guruló otthont. Mindezek mellé pedig „szalag világítással” is igyekeztek tovább fokozni a hangulatot. Opcionális extraként pedig, többek között mosogatógép, tartalék generátor, napelemes töltőpanel, légkondicionáló, Bose hangrendszer vagy éppen Apple TV is kérhető, természetesen megfelelő felár kifizetése mellett.

Variomobil
Ami azonban igazán megkülönbözteti ezt a lakóautót, „a sorstársaitól” az a benne kialakított, különleges garázs. Az autó nagyságú tér egy automatikus konzolos visszahúzó rendszerrel rendelkezik egy emelvényhez kapcsolódva, hogy szüksége esetén könnyedén hozzáférhessen kedvenc Porsche-jához. Sőt még egy beépített töltőállomással is rendelkezik, hogy mindeközben gond nélkül tölthesse elektromos kerékpárját is.

Variomobil

A guruló garázs egy Mercedes-Benz Actros 2453 alvázára lett felépítve, motorházának duruzsoló magányában pedig egy 10,7 literes, turbódízel hathengeres motort lapul meg, amely alapkivitelben 422 LE teljesítményt képes garantálni. Ha extra dorombolásra vágyik, akkor választhat egy 12,8 literes motort is, amely 523 lóerőt rejt magában. A Variomobil szerint a méretes fenevad még így is rendkívül praktikus és kiterjedésének dacára könnyedén manőverezhető .A fenti állítás igazságtartalmáról röpke egy 500 millió forint ellenében pedig mi magunk is meggyőződhetünk.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek