Gyűjtői darab

A svájci Hublot márka bemutatta a 45 mm-es Big Bang Tourbillon frissítő változatát a márka nagykövetével és az A-Cold-Wall alapítójával, Samuel Ross-szal együttműködve.

Hublot

A hordható szobor szaténozott, polírozott titánium tokkal rendelkezik, Ross jellegzetes narancssárga árnyalatú gumipánttal párosítva, így igazi gyűjtői darab. A jellegzetes méhsejt-téma a tokon, a zafír számlapon, a tok hátlapján és a szíjon használt titánhálóban is megjelenik.

Hublot
„Az én szobrom a Hublot történetét meséli el egyszerű, tiszta vonalakkal, monokróm árnyalatú palettával, egy csipetnyi élénk színnel és a túlméretezett méretekkel való játékkal” – mondta Ross a kollabról. „A Hublot a merész innovációt, a hagyomány és az innováció közötti időbeli fúziót, valamint az anyagok feltalálásának és újra feltalálásának végtelen képességét szimbolizálja. Együttműködésünk azt tükrözi, ahogyan mi alkotunk és döntéseket hozunk: gyorsan, hatékonyan és pontosan”.

Hublot
Belsejében a figyelemre méltó HUB6035 kaliber található, amely 3 Hz-en ver, 72 órás járástartalékkal, és egy tourbillon a 6 óránál. A brit tervező még 2019-ben nyerte el a rangos Hublot Design Díjat, majd alig egy évvel később bejelentették, hogy a márka hivatalos nagykövete. Ebből az alkalomból leleplezték a REFORM szobrot, amely a Hublot 40 évét hivatott összefoglalni.

Hublot
„A legfiatalabb művész, akivel valaha is együtt dolgoztunk, Samuel Ross 360 fokos, egyedi és intelligens alkotása, amely magában foglalja az órát, a csomagolást, a kommunikációt és a vizuális identitást” – mondta a Hublot vezérigazgatója, Ricardo Guadalupe. „Ami ebben az együttműködésben olyan különleges, az a design és a tárgy, az ötletek és a forma közötti közvetlen kölcsönhatás. Samuel arra ösztönözte csapatunkat, hogy új és innovatív anyagokkal és formákkal dolgozzon. Ez egy igazán dinamikus és kiteljesedő partnerség.”

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek