Happy csillárok

A new york-i székhelyű Hou de Sousa stúdió színes csillár-installációt készített az ecuadori Quito-ban található „Happy Panda II” kínai étterem számára. Ez a második olyan megbízás, amelyet a cég a „Happy Panda” étteremcsoport megbízásából hajtott végre, az elsőt, egy lenyűgöző belsőépítészeti projektet, még 2013-ban valósították meg.

Hou de SousaEnnek a belső felújításnak a véghezvitele érdekében a Hou de Sousa kibővítette a kagylós felfüggesztett díszeket a meglévő félemeleten, ahol az étterem konyhája található.

Hou de Sousa

A csillár ejtőernyős kupolájának alapja és a magasföldszint egybeesik, mintegy megadva a folytonos mennyezeti nullapontot, míg az alsó horizontot háromszög alakú tömegek duettje hozza létre, amely beépített fülkés ülőhelyeket kínál az gasztronómiai élményeket keresők számára, valamint egy teljes körű szolgáltatást nyújtó bár részt és a pénztárat is magába foglalja.

Hou de Sousa

Egyszerű ipari anyagokat használatára törekedtek a projekt megvalósítása során. Hullámosított acél borítja a fülkéket és a félemeletet, miközben sorozatos rétegelt lemezsorok szegélyezik a tér körvonalát.

Hou de Sousa

Mindeközben mindegyik csillár hegesztett acélcsövekből és úgynevezett paracordból, az ejtőernyőkben használt színes, szintetikus kötelekből áll. A fő cél az volt, hogy könnyű és szellős atmoszférát teremtsenek frissítő színekkel.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek