“Három a bringa”

Pablo Baranoff Dorn multidiszciplináris művész a Rebelddel együttműködve három e-bike sorozatot alkotott, köztük a fixie, urban és MTB modelleket.

Ezek a modellek a városi kerékpárosoktól a terepkerékpározás szerelmeseinek készültek. A váz minden esetben a Shimano Steps e8000 alapján készült. De hogy még egyedibbé tegye, a tervező az első villát – az első két széria esetében – egy nagyon különleges matricakészlettel dolgozta át, amely a híres smiley emojit ábrázolja, valamint egy saját maga által készített egyedi emojival, hogy kiemelje a Rebeld márka két színét, a pirosat és a sárgát. A harmadik széria egy meglehetősen merészebb megjelenéssel érkezik a terepjárós túrákhoz.

Pablo Baranoff Dorn

Az „e-bike’s & rebeld” egy három modellből álló sorozat: b-01 fixie, b-02 urban és b-03 MTB, amelyek mind az e-bike piacra tartoznak. A drop bar stílusú klasszikus fixie keveri a klasszikus országúti szárat és kormányt azok számára, akik szeretik a klasszikus szárat és a hosszú kormányt a San Marco Classic Regal Evo üléssel.

Pablo Baranoff Dorn

Az elegáns e-bike a városi terepen a b-02 sorozat. Ez a modell hasonló designnal rendelkezik, mint a fixie, valamint egy első csomagtartóval. A b-03 e-bike sorozat off-road túrákra készült és kicsit agresszívabb a megjelenése. Tiszta piros és fehér színek kerülnek kontrasztba a fekete vázon. Ez a második matricadesign egy szigorúbb identitása a márkának, megragadja a design, az unió, és a sport a munka, a szellem, és a szórakozás jegyeit.

Pablo Baranoff Dorn

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek