Hídház

A Bridge House a Bio-Architects építészeti cég legújabb projektje. A ház egy orosz erdő közepén található, ráadásul pont egy gyönyörű kis patakon ível át.

HídházNyáron a buja természet veszi körül az otthont, télen pedig a vad, jeges vidék. Az épület alkalmazkodik az évszakokhoz, így mindig tökéletes hely játékhoz és pihenéshez is.

Hídház
A hídház második otthona a tulajdonosnak. Hagyományos nyeregtetővel látták el a házat, hiszen illeszkednie kellett a környéken lévő épületek stílusához. A patak viszont nagyon izgalmas kihívást jelentett a tervezők számára.

Hídház
A házat csak a két végén tartják támaszok. A teherhordó szerkezet teljes egészében fából készült, így összeolvad az otthon a természettel. Körben mindenhol üvegfelületek fedik, így rengeteg természetes fény jut be a helyiségekbe.

Hídház
A keskeny házikóban egy nappali, egy konyha és két fürdőszobás hálószoba található. A konyha feletti félemeleten található még egy hálófülke is. A tetőszerkezet túlnyúlik a falsíkokon, így nyáron is árnyékot biztosít.

Hídház

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek