Hotel Barbie

A Barbie-nak van egy tagadhatatlan varázsa, amely generációkon átível. Legutóbbi filmes vállalkozása nem csak újraélesztette ezt a varázslatot, hanem új magasságokba emelte. A kasszasiker „Barbie” film világszerte meghódította a szíveket, ami a szeretett baba diadalmas visszatérését jelzi a populáris kultúrába, és rendkívüli módon újra fellobbantotta a Barbie-lázat. Ennek a megújult szenvedélynek egyik ilyen megnyilvánulása a Barbie Miami Mansion.


A Veliz Arquitecto megalkotta az ikonikus Barbie-kastély egyedülálló újraértelmezését, melyben a Barbie-univerzum bája és vidámsága egyesül a vibráló miami stílussal. Az eredmény a szeszély és a csillogás elbűvölő keveréke, a Barbie film által a közönségben világszerte kiváltott öröm fizikai megtestesülése.
Akárcsak Barbie vibráló jelenléte a képernyőn, a kastély külseje is látványos. A Barbie divatos stílusából merítve inspirációt, a homlokzat a pasztellszínek – rózsaszín, türkizkék, levendula – elegáns keveréke, csillogó arany akcentusokkal tarkítva. A kastély környéke, a buja kertekkel és a magasba törő pálmafákkal Miami trópusi vonzerejét idézi, paradicsomi hangulatot teremtve.
A kastélyba belépve a látogatókat egy nagyszerű előcsarnok fogadja, amelyet úgy terveztek, hogy tükrözze Barbie univerzális vonzerejét. A klasszikus és modern elemek stílusos keveréke, a belső dekoráció a szív alakú dekorációkkal díszített tükrös falakon keresztül mutatkozik be. A fehér és rózsaszín márványpadló éteri keveréke tovább hangsúlyozza a kifinomultság és elegancia hangulatát.
A játszószoba a színek tobzódása és óda Barbie sokoldalú karrierjéhez. A kiállított Barbie-babák gyűjteménye különböző szakmákat reprezentáló, különböző ruhákba öltöztetett Barbie-babákból áll, amelyek a valóságban is megjelenítik a filmben Barbie sokoldalúságának ünneplését. Emellett egy luxus rózsaszín ülésekkel és korszerű kivetítővel felszerelt házimozi is meghívja a vendégeket, hogy újra átéljék Barbie filmes kalandjait.
A kastély hátsó udvarát úgy alakították ki, hogy a Barbie-film szellemiségéhez hasonlóan egyszerre nyújtson szórakozást és pihenést. A központi elem egy végtelenített medence, amelyet szeszélyes napozóágyak és virág alakú napernyők vesznek körül. A medence melletti bár, amely frissítő trópusi koktélok széles választékát kínálja, tökéletesen megragadja Miami vibráló hangulatát.
A Barbie filmben bemutatott ünneplési hajlamát idézve a kastély egy kifinomult rendezvényteremmel büszkélkedhet. Ez a helyiség elegáns kialakításával és nagyméretű táncparkettjével tökéletesen alkalmas olyan csillogó események megrendezésére, amelyeket maga Barbie is helyeselne.
A Barbie Miami Mansion az ikonikus baba és a legutóbbi kasszasiker film fenomenális sikere előtt tiszteleg. Ez egy olyan tér, ahol Barbie bája összefonódik Miami élénk szellemiségével, a szórakozás, a stílus és a luxus egyedülálló keverékét kínálva.
A látogatók elmerülhetnek ebben a vibráló, színes univerzumban, amely Barbie szellemének megtestesítője. A Barbie Miami Mansion a Barbie tartós vonzerejének bizonyítéka, egy olyan hely, amely mindenkit szeretettel vár, hogy belépjen Barbie világába, és megtapasztalja a varázslatot Miami napsütötte égboltja alatt.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek