Izomautó

A Rolls-Royce, a brit autógyártó, amely évszázados örökséggel rendelkezik a fényűző, technológiailag fejlett járművek terén, mindig is a kifinomult mérnöki munkát és a bőséget helyezte előtérbe. Az évekkel ezelőtt leleplezett 103EX koncepcióautójuk a márka 2035-re szóló jövőképét mutatja be.

Most Al Yasid, a neves digitális művész a Rolls-Royce Dawn merész újraértelmezését mutatja be. Ez az „RLolls Royce” koncepció a luxusautót izomautóvá alakítja át, nyilvánvaló drift-versenyzői jellemzőkkel.

Túlméretezett gumiabroncsokkal és NASCAR-stílusú kipufogóval büszkélkedhet, miközben a motorháztetőből egy V8-as fúvómotor áll ki, készen arra, hogy megfélemlítsen minden kihívót. Az autó karosszériakészletekkel és oldalsó lengőkarokkal is rendelkezik, felkészítve azt a dragversenyekre. Az ikonikus Spirit of Ecstasy motorháztető-díszt egy meglepetés elemmel helyettesítették.


Bár nem illik a vörös szőnyegre vagy egy milliárdos garázsába, ez az RR koncepció tökéletes kiegészítője lenne egy autóversenyzésért rajongó rajongó gyűjteményének, bizonyítva, hogy a luxusjárművek nyomatékkal teli, extravagáns versenyautókká alakíthatók.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek