Jacob & Co. legújabb órája a világ leggyorsabb szuperautóját ünnepli

Tavaly augusztusban mutatta be a Bugatti a Chiron szuperautó egy felturbózott változatát a német Ehra-Lessien tesztpályán, Andy Wallace tesztpilótával a kormány mögött. Ami ezután történt, az az igazán fontos.

Az autó nem csupán átlépte a mitikus 483 km/h-s sebességhatárt, de arra ösztönözte a francia autógyártót, hogy megépítse a Bugatti Chiron Super Sport 300+ nevű modellt, amely csupán 30 darabos limitált kiadásban került a piacra, a Jacob & Co.-nak köszönhetően saját órával, a Twin Turbo Furious Bugatti 300+-szal.

Jacob & Co.

A nagyon bonyolult, de sportos és ultra-exkluzív órából csupán három darabot gyártottak, egyenként 580 ezer dollárért.

Asszimetrikus, kovácsolt szén és fekete titánium tokkal ellátott óra – amely az autó karbonszálas karosszériájához illik – egy komplikált mozgó egységet rejt, mely 832 alkatrészből áll, valamint további 88 darabból a tok felépítéseként.

Jacob & Co.

A funkcionalitáson kívül a Twin Turbo Furious Bugatti 300+ rendelkezik néhány különleges jellemzővel. Nem egy, hanem kettő fekete titánból készült háromtengelyes tourbillonnal rendelkezik.

Jacob & Co.

A modell egy monopusher kronográffal van felszerelve, ahol a középpontban a referencia idő jelző másodpercekben fejezi ki a különbséget, mely az autóversenyzés időtábláit idézi.

Az óra 50 órás idő tartalékkal bír, 6 óránál pedig a 300+ címkét viseli.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek