Játék az idővel

A LEGO G-Shock Mudmaster arányosan pontos, lenyűgözően valósághű számlapja van, és még a csuklódon is hordható. Egy bemutatóállványt is tartalmaz, és még egy sor cserélhető szíjjal is rendelkezik, amelyek mind LEGO kockákból készültek.


Valójában az egyetlen dolog, amit ez a LEGO óra nem tud, az az időmérés. A G-Shock Mudmaster az egyik legikonikusabb robosztus karóra márka órájáról mintázva, valószínűleg azt fogja elhitetni veled, hogy ez az óra valódi. A terv Pedro Jimenez LEGO-építő fejéből pattant ki, aki ezt a koncepciót a LEGO Ideas fórumára küldte be, ahol jelenleg szavazatokat gyűjt, hogy az egyedi építményből egy könnyen elérhető LEGO dobozos készlet legyen.

LEGO G-Shock Mudmaster
A LEGO G-Shock Mudmaster megingathatatlan bizonyíték arra, hogy a megfelelő LEGO kockákkal szinte bármit meg lehet építeni, a működő földgömbtől kezdve akár egy írógépig. Bár a Pedro nem adta meg, hogy hány tégla szükséges a Mudmaster megépítéséhez, az átlagos LEGO-építményekhez képest meglehetősen bonyolultnak tűnik, és még egy üvegborítással, egy valósághű tárcsával és mutatóval, egy 6 órai pozícióban ülő digitális képernyővel, valamint minden olyan szöveggel és márkajelzéssel rendelkezik, amely még a legkeményebb kritikusokat is meggyőzi.

LEGO G-Shock Mudmaster

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek