Jó a teste

A Technohull legújabb flottatagja nevén és természeténél fogva is alfajacht. Az Alpha 50 néven ismert 15 méteres hajó kivételes sebességével, stílusával és tengeren tartásával uralni fogja kategóriáját. A görög hajógyár elmondása szerint már 14 hajótestet értékesített.


A karcsú, aerodinamikus hajót félig egyenes, hullámtörő orr és mély V alakú, szellőző lépcsőkkel ellátott Dynastream hajótest jellemzi, amelyek együttesen kiváló kezelhetőséget biztosítanak még zord időjárási körülmények között is. Az áramvonalas nappali hajó emellett szuperhatékony, ugyanannyi üzemanyagot fogyaszt, mint a Technohull kisebb modelljei.
Ami a teljesítményt illeti, az Alpha 50 különböző belső- vagy külsőmotorokkal szerelhető fel. Négy 500 lóerős Mercury külmotorral 78 csomó feletti sebesség érhető el, de a hajógyár szerint akár 87 csomós sebesség is lehetséges erősebb beállításokkal.
Az Alpha 50 kényelmes utazási élményt ígér a hajózás során is. A runabout új aerodinamikus keménytetővel van felszerelve, teljes üveg szélvédővel, amely megvédi a kapitányt és az utasokat az időjárás viszontagságaitól. A kormányt a stresszmentes vezetés érdekében csúcstechnológiás konzollal és két sornyi ütéscsillapító kárpitozott üléssel szerelték fel.
Az Alpha 50 számos különböző fedélzeti elrendezéssel kapható, de mindegyik tágas pihenőhelyeket kínál. A hátsó fedélzeten alapfelszereltségként egy sziget napozóágy található, a tágas orrban pedig egy másik napozóágy és egy konzolülés. A Technohull szerint a napozóágyak a játékok és felszerelések tárolására alkalmasak.
Belül a luxus kabinban egy túlméretezett franciaágy, egy különálló fejrész zuhanyzóval és egy nagy gardróbszekrény található. Az orr napozóágy alatt egy további, két vendég vagy egyszemélyes személyzeti kabin is kialakítható, ha még néhány embert szeretne meghívni a fedélzetre. A hajó összesen 16 tengerész befogadására alkalmas.
A lakóterek a Technohull szerint ötvözik a modern luxust a funkcionalitással. A dekoráció a csúcskategóriás anyagokat elegáns színpalettával párosítja, hogy plüss fedélzeti környezetet teremtsen.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek