Johnnie Walker NFT-je

A Johnnie Walker egyesítette erőit a BlockBarral, hogy legújabb nedűjét egy digitális műalkotással és a lepárlóban való exkluzív VIP látogatással társítsa. Ez az első alkalom, hogy a híres whiskykereskedő betört az NFT birodalmába.


De persze az egész a skót whiskyvel kezdődik. A Johnnie Walker Masters sorozatának harmadik és egyben utolsó whiskyje, a Masters of Flavour olyan ritka, legalább 48 évig érlelt whiskyk keveréke, amelyek négy, mára bezárt lepárlóból, Port Dundasból, Borából, Glen Albynból és Glenury Royalból származnak. A kézzel fújt Baccarat kristály dekanterbe öntött ital gazdag és füstös illatot ígér, amely a lepárló szerint gyümölcsökkel, gyengéd fűszerekkel és édes karamellával teli ízvilághoz vezet.

Johnnie Walker
Az üveg megvásárlásakor a gyűjtők egy egyedi grafikai dizájnt kapnak, amelyet Kode Abdo, azaz BossLogic készített NFT formában. Az NFT-t biztonságosan tárolják a blokkláncon, és nem lehet lemásolni vagy törölni – ez az egyik oka annak, hogy számos bor- és szeszesitalmárka párosítja az új termékeit ilyenekkel.
„A BlockBarral való innovatív együttműködéssel a whiskyvilág határait feszegeti a Johnnie Walker, miközben valami igazán egyedit nyújt a whiskyrajongók és gyűjtők számára” – mondta Julie Bramham, a Johnnie Walker globális márkaigazgatója.

Johnnie Walker
Minden üveg whiskyhez kapcsolódik egy egyszeri skóciai utazás is. Meglátogatjuk a Johnnie Walker látogatóközpontot és az ikonikus Glenkinchie Distillery-t. Részt vehetünk egy vezetett látogatáson Diageo Archive-ban, és VIP-kóstolás keretei között a kínálatban szereplő legritkább nedűket ismerhetjük meg, mielőtt a palotaszerű Gleneagles Townhouse-ban kipihenjük a sok whiskyt.
A csattanó, hogy mindössze hét NFT-t kínálnak a whisky rajongóinak, amire érkezési sorrendben lehetett lecsapni rájuk, és a műalkotások darabonként 35 000 dollárba kerülnek.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek