Jövőgép

A DeLorean Motor Company figyelmét az elektromos járművek jövője felé fordítva bemutatja legújabb koncepcióját, a 2040 Omegát.

A vállalat egy tweetjében az áll, hogy a formaterv a „Baja-témájú terepversenyekből” ered, vagyis a durva terepviszonyoknak és a zord időjárási körülményeknek hivatott ellenállni. A jármű megemelt tartása és masszív kerekei az elegáns stílussal kombinálva egy robusztus pickup és a csúcstechnológiás jövő kifényesített víziójának hibridizációját mutatják.

DeLorean Omega 2040

A hír a nemrégiben a Pebble Beachen bemutatott elektromos Alpha5 leleplezését kíséri, amely a vállalat ikonikus DMC 12-ének 2024-re tervezett újragondolása.

DeLorean Omega 2040
Alpha 5

Felkészülés a kemény jövőre

A DeLorean Omega 2040 szemet gyönyörködtető mivolta a fényes és a robusztus párbeszédéből ered. Aerodinamikus karosszériájának sziluettje egy elegáns kupét sejtet, míg a megemelt hasmagasság egy terepjárót idéz.

DeLorean Omega 2040

A szárnyas ajtók a vállalat 1985 óta stabil ikonikus jövőképéhez illeszkednek. Összességében a formaterv egy olyan 2040-et sugall, amely a megszokott high-tech, minimalista stílust poszt-apokaliptikus környezetbe ülteti át – és amely képes átkelni a szárazság okozta sivatagokon és az elárasztott tengerpartokon egyaránt.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek