Kelj át az egész világon

A Minerva lenyűgöző múltja előtt tiszteleg az 1858 kollekció, amely most új, limitált kiadású modellel örvendeztet meg minket. Persze nem kell ezer kilométereket utaznod ahhoz, hogy kalandor legyél.

1858 Geosphere

Egyszerűen csak kapd magadra a khaki zöld 1858 Geosphere-t. A zöld színű számlap több mint divatos kiegészítő. A természet előtt akarnak tisztelegni vele, a bronz részletek pedig igazi vintage érzést biztosítanak az órának. A 42 milliméteres óratokon belül megtalálod az eredeti modellről ismert két féltekét is. Ezek nemcsak stílusosak, de praktikusak is, hiszen világóraként funkcionálnak. Az északi az óra járásával ellentétesen mozog, a déli pedig megegyezően. A második időzónát 9 óránál követheted, a dátumot pedig 3 óránál jelzi a modell.

1858 Geosphere
Ezeket a funkciókat egy MB29.25 óramű hajtja. Az önjáró óraszerkezet 42 óra járástartalékkal rendelkezik. A hátlapon a Spirit of Mountain Exploration gravírozás fogad minket. A csupán 1858 darabban készülő Geosphere khaki zöld szíjjal érkezik. Hogy a készítők meggyőződjenek az óra tartósságáról, alvetették egy 500 órás Montblanc tesztnek is. A karóra ára 5900 euró.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek