Jeff Bridges otthona eladó 8 millió dollárért Santa Barbarán

Eladóvá vált Jeff Bridges 16 ezer négyzetméteres Montecito-i otthona. A színész spanyol stílusú otthona 8 millióért eladó, és míg a ház maga is csodás, a kert az, ami igazán különlegessé teszi.

Jeff Bridges otthona

Míg Bridges rengeteg akciófilmben szerepel, addig a feleségével, Susannal közös otthonában inkább a nyugalmat kedveli, egy külön szobával, ahova a szabadidejében elvonulhat.
„Ez pontosan az a hely, ahova elképzelnéd Jeffet” – mondta Sally Hanseth ingatlanügynök a Coldwell Bankertől. „Elképesztően privát és csendes, rengeted térrel, ahol a tölgy és vörösfenyő ligetek között sétálni lehet…egy igazi oázis, mindentől távol.”

Jeff Bridges otthona
A három hálószobás, két és fél fürdőszobás, egyemeletes rezidencia kiegyensúlyozott hangulatot áraszt. A boltíves gerendás mennyezet levegőssé teszi a hát belsejét; az öt kandalló a hálószobákban és nappaliban extra szikrát ad ehhez. A hálószobát a partra néző ablakok és egy újonnan épült fürdőszoba teszi teljessé. Egy különálló, egyhálószobás vendégház is tartozik az ingatlanhoz, amely a medence/spa résznél található – azokra az időkre, amikor olyan vendégek vannak nálad, akikkel nem szívesen alszol egy tető alatt…

Jeff Bridges otthona
És ha épp nincs kedve az új tulajdonosnak gyalogolni, az ingatlan lóbarát is, így egy 460 négyzetméteres istálló, valamint egy karám és egy patkoló műhely is tartozik hozzá. (A Bridges állítólag „férfi-barlangként” használja a helyet meditálásra, zenehallgatásra és festésre.)

Jeff Bridges otthona
Emellett a társaság sem az utolsó a környéken. Oprah Winfrey is itt lakik, valamint korábban Ellen Degeneres, aki nemrég adta el az otthonát 11 millió dollárért a Tindert alapírtó Sean Radnek.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek