Kétarcú Patek Philippe

A Patek Philippe egy elegáns, stílusos variációt mutat be a legkomplikáltabb karórájából, amit valaha gyártottak a hagyományos kollekciója, a Grandes Complications 6300G részeként.

Kétarcú Patek Philippe

A 175. évforduló ünneplésére a Patek Philippe bemutatott egy különleges időmérőt, amelybe a több mint másfél évszázad alatt gyűjtött minden szakértelmet beletettek, ez a Grandmaster Chime Référence 5175. 2016-ban a 6300 széria részeként a gyártó által valaha készített legkomplikáltabb óra csatlakozott a rendes kollekcióhoz.

Kétarcú Patek Philippe

Ebben az évben visszatér egy új, 47,7 mm-es fehér arany tokkal, amely 16,07 mm vastag, és két kék opálüveg számlapból áll. Az egyik középpontjában kézzel készített Clou de Paris mintázat látható, amely az időinformációkat mutatja, illetve a második időzónát és az energiaszintet. A másik többek között a dátumot és egy négy számjegyű évet mutatja.

Ezen a kidolgozott tokon belül a komplex Calibre 300 GS AL 36-750 QIS FUS IRM kaliber bújik meg, és az 1366 komponense működteti a 20 komplikációt, köztük az 5 hangjelzést. Kettőt ezek közül levédetett a Patek Philipe. A Grandes Complications 6300G egy széles, csillogó, tengerészkék bőrszíjjal érkezik. A beépített mechanizmus lehetővé teszi, hogy könnyedén meg lehessen fordítani az órát.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek