Királyi nyaralás

Mindazok számára, akik úgy szeretnének nyaralni, mint egy királyi család, az Airbnb-n szereplő Castle Cottage a New York állambeli Bolton Landingben meglepő forrása a középkori falu stílusú bájnak.

Airbnb "kastély" A házigazdák által kis családoknak, romantikus kiruccanásokhoz vagy baráti hétvégi kirándulásokhoz ajánlott mini-kastély akár hat vendéget is elszállásolhat a főépületben, ahol a két hálószobában queen size ágyak vannak memóriahabos matracokkal, és van egy kihúzható kanapé is.

Airbnb "kastély" Az otthon sziklás külsejével ellentétben a belső terekben modern felülvilágítás, korszerűsített főzőkészülékek, wi-fi és síkképernyős TV található. Mégis, a boltíves ajtónyílások, az ólomüvegek, a teraszok és a kőpadló mind összhangban vannak a kastély témájával.

Airbnb "kastély"
Ha szeretne meghívni néhány barátot és családtagot egy bankettre, a Castle Cottage területén található a Castle Gatehouse, amely hét fő befogadására alkalmas, és a Highlands Castle, amely nyolc vendéget tud fogadni; ez utóbbi lehetőségei között szerepel egy kétágyas királyi hálószoba és egy hat fő befogadására alkalmas királyi lakosztály.

Airbnb "kastély"

A három “kastély” együtt összesen 21 vendég befogadására alkalmasak. A New York-i Adirondack régióban, a George-tónál található ingatlanból pazar kilátás nyílik a hegyekre és magára a tóra.

Airbnb "kastély"

A Bolton Landing falucskától mindössze három percre található rejtett ékszer közel van egy szupermarkethez, éttermekhez, helyi boltokhoz és ajándékboltokhoz – valamint kézműves fagylaltozó és minigolfozó helyekhez.

Airbnb "kastély"

A természet szerelmesei számára a régió tökéletes lesz túrázásra, kerékpározásra, úszásra, kajakozásra, kenuzásra, vízi csónakázásra és vadvízi evezésre, nem is beszélve az őszi levélszedésről.

Airbnb "kastély"

A vendégek néhány nyilvános strandra is elmerészkedhetnek, hogy egy kis színt szerezzenek. A főépület és az egész ingatlan rövid és hosszú távú, legalább 28 napos bérlés esetén egyaránt rendelkezésre áll.

Airbnb "kastély"

Airbnb "kastély"

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek