G kollekció

A thaiföldi székhelyű TAKEHOMEDESIGN bútormárka bemutatta új, minimalista bútorcsaládját, a “G kollekciót”. Az összes darab átlátszó üveglábakból készült, és az esztétika megalkuvása nélkül ötvözi az anyagokat és a funkcionalitást.

G kollekció

A TAKEHOMEDESIGN G kollekciójának célja, hogy erős és stabil, laza bútorokat tartalmazzon, amelyek flat-pack szerkezetűek és könnyen összeszerelhetők. A kollekcióban található dohányzóasztal, konzol, munkaasztal, tv-szekrény, bárasztal, fapad és még étkezőasztalok is. A G kollekciót azzal a gondolattal hozták létre, hogy modern üveglábú bútorokat tervezzenek flat-pack funkcionalitással.

G kollekció

Az üveg, a fa és a fafejű csomók kombinációja a fő összetevője a kollekció karakterének. A tervezők a “normál” otthoni daraboknak szerettek volna egy kicsit több élességet adni. A darabok esztétikusak, funkcionálisak, hosszú ideig stílusosak és tartósak, emellett vigyáznak a földre és beleolvadnak a környezetbe.

G kollekció

A tervezők célja, hogy értelmet és stílust adjanak az egyre több időt otthon töltő vásárlóknak. A G kollekciónak például kültéri és beltéri szériája is van, amely zökkenőmentesen összekötheti a belső és a külső darabokat, hogy folytassa az élettér stílusát.

G kollekcióA tervezői gondolkodás kezdettől fogva az erőforrás-hatékonyságon és a logisztikán alapul. Inspiráló és könnyen használható, a maroknyi facsomót könnyű megfogni, hogy csavarni és forgatni lehessen, miközben az összeszerelés vagy szétszerelés mindössze néhány perc alatt történik.

G kollekció

G kollekció

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek