„Koffeinmentes” bögre

Három évvel a termékeinek sikeres bevezetése után a Kaffeeform megújítja választékát, és piacra dob nem egy, hanem két új kávéspoharat: a Weducer Cup Essential és a Weducer Cup Refined nevű utazóbögréket.

Az első egy újrahasznosított farostokból készült „koffeinmentes” bögre, amely megőrzi az eredeti jellemzőit. A második egy valamivel magasabb, duplafalú bögre, amely a Kaffeform ikonikus, újrahasznosított kávéőrleményéből készült, míg a színes belső réteg és az ivófedél ugyanabból az innovatív farost összetételből áll, amelyet a Weducer Cup Essential esetében is használnak.

Kaffeeform
„Az egyszer használatos papírpoharak komoly problémát jelentenek, mostanra remélhetőleg mindannyian tisztában vagyunk azzal, milyen nagy hatással vannak a környezetre” – mondja a Kaffeeform csapata. Németországban óránként körülbelül 320 000 papírpoharat használnak el, ami évente közel hárommilliárd poharat jelent – csak Berlinben naponta körülbelül 460 000 darabot dobnak ki. Ráadásul a papírgyártás meglehetősen környezetszennyező folyamat: az egyszer használatos papírpoharak ritkán készülnek újrahasznosított rostokból, ami azt jelenti, hogy több cellulózfa-erdőt vágnak ki. Emellett a legtöbb eldobható pohárnak műanyag bélése és fedele van, amelyek fosszilis tüzelőanyagokból készülnek.
A Kaffeeform új Weducer poharai arra ösztönzik a felhasználókat, hogy tegyenek egy lépést a kevésbé pazarló életmód felé, és felejtsék el az egyszer használatos poharakat. Emellett azt a pozitív társadalmi változást is képviselik, amelyet a környezetbarátabb fogyasztói magatartás elősegít. „Jót tesznek a környezetnek, és jót tesznek neked is” – fogalmaz a vállalat.

Kaffeeform

A Weducer Cup Essential (300ml) megtartja az eredeti kézreálló méretét és időtlen, elegáns formatervét, kellemesen tapadós, matt, márvány ihletésű külsejével, de „koffeinmentes”, újrahasznosított faanyagszálakból, bioalapú anyagösszetételből készül. Három különböző színben kapható: „szerecsendió”, „cayenne” és „kardamom”.
A prémium változat, a legújabb Weducer Cup Refined valamivel magasabb (350 ml), duplafalú a jobb hőtartás érdekében, illetve kifinomultabb is: a külső sötétebb réteg a Kaffeeform ikonikus anyagából áll, újrahasznosított kávézaccal, a klasszikus „kávé” árnyalatban, míg a színes belső réteg és az ivófedél ugyanabból az innovatív faanyag-rost összetételből készül, mint amit a kisebb pohárnál használnak.

Kaffeeform

Az új Kaffeeform poharak arra ösztönzik tulajdonosaikat, hogy töltsenek időt a szabadban, és élvezzék a pihenés, az együttlét örömteli pillanatait – akár otthon, akár útban a kedvenc kávézóba vagy az irodába, egy közeli parkban, a vonaton vagy utazás során. Sem a „koffeinmentes” Weducer Cup Essentialt, sem a Refined nevű prémium változatot – amelynek belső rétege újrahasznosított farostokból készült – nem jellemzi kávéaroma; ehelyett finom, természetes faillatuk van, így a kávén túl bármilyen forró és hideg italhoz ideálisak, beleértve a teát, turmixokat, gyümölcsleveket vagy akár olyan apró harapnivalókat, mint a keksz, bogyók és diófélék.
A Weducer Cup Essential három új, természet inspirálta színárnyalatban – „kardamom” (khaki), „szerecsendió” (bézs) és „cayenne” (terrakotta) – kapható, míg a Weducer Cup Refined annak a két anyagnak a színkombinációját viseli, amelyből készült: „kávé/kardamom”, „kávé/szerecsendió” és „kávé/cayenne”.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek