Koktélbár a medence mellett

A Domestic MoBar jól felszerelt pultjainál bármilyen koktélt elkészíthetünk és felszolgálhatunk, miközben a szabadban szórakozunk

Mivel a koronavírus-járvány változatlanul tombol, aligha látogathatunk el kedvenc szórakozóhelyeinkre a közeljövőben. Megfelelő eszközök segítségével azonban otthonunkból is első osztályú buli helyszínt varázsolhatunk.
Kedvenc törzshelyeink hangulatát persze képtelenség visszaadni, de egy igazán jó otthoni bárpult rengeteg szórakozási lehetőséget és nagy szabadságérzetet nyújthat. Ez az ötlet állt a Dometic MoBar karcsú és professzionális bárpultjainak tervezése mögött, melyek házhoz hozzák a legjobb koktél partikat.

Dometic
A svéd cég három stílusos gurítható bárpulttal állt elő, melyek birtokában azonnal profi mixernek érezhetjük magunkat. A hűtőberendezéssel ellátott Mobar 50, 300 és 550-et kifejezetten teraszokra, erkélyekre és belső udvarokba szánták, és eszközeik segítségével akár legbonyolultabb koktélokat is elkészíthetjük.

Dometic
A Mobar 550 (fent) a legfelszereltebb modell a három közül. Rozsdamentes acélból készült, külön munka- és kiszolgálópult részlege van, és elég helyet találunk benne a szalvéták és egyéb eszközök számára is. Kétzónás hűtőjében 39 üveg és 155 italos doboz, hajlított italtartójában pedig 22 üveg és 32 doboz fér el. Valóságos bárpult – kerekekkel.

Dometic
A közepes méretű Mobar 300 sem egy rozoga szerkezet, bár ennek már nincs szervizpultja. Egyzónás hűtőgépében maximum 19 üveg és 70 doboz, az italtárolóban pedig 22 üveg és 32 doboz fér el. A legkisebb- és egyszerűbb modell a MoBar 50, melynek kis szervizpult részlege, száraz tárolója és további két polca van. Italtárolójába 22 üvegnek és 32 doboz biztosít helyet.
„Tudjuk, hogy van igény a stílusos és minőségi szabadtéri gurítható italhűtőkre,” nyilatkozta a Dometic marketing igazgatója, Peter Kjellberg. „Úgy gondolom, hogy a Dometic MoBar, melyben egyesül a szakértelem és a skandináv dizájn, megfelelő választás mindazok számára, akiknek fontos a dizájn és kiváló termékekkel szerelnék fel otthonuk szabadtéri részeit.”

Dometic
A Dometic MoBar pultjai Európában már tavaly óta kaphatók, de mostantól Amerikában is elérhetőek. A MoBar 550 ára 4,399 dollártól, a 300-as modellé 2,969-től kezdődik, a MoBar 50 pedig 769 dollárba kerül. A cég weboldalán tájékozódhatunk, hol tudjuk a tartózkodási helyünkhöz legközelebb beszerezni őket.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek