Különleges kiadású Solstice hifi lemezjátszó

A Naim gyártja az iparág legelismertebb hifi audio technológiáit. De meglepő módon a brit székhelyű cég még soha nem adott ki olyan zenei terméket, mint például egy lemezjátszó.

Naim

A történet szerint az alapító Julian Vereker, egy autodidakta mérnök mindig is szeretett volna egy lemezjátszót építeni, de 2000-ben bekövetkezett korai haláláig nem sikerült neki. Most a Naim előhívta híres műszaki igazgatóját, Roy George-ot a nyugdíjas éveiből, hogy segítsen megépíteni a lenyűgöző Solstice Special Editiont, egy olyan lemezjátszót, amely legalább annyira stílusos, mint amennyire funkcionális.

Naim
Külseje fényes és futurisztikus, mágneses csapágyazással, amely egy polírozott alumínium tányért támogat. A sasszemű audiorajongók észreveszik a frissített ARO tonearmot. Az először 1989-ben gyártott Naim ARO legendás, és a frissített változat a legjobb hangteljesítményt nyújtja, továbbfejlesztett anyagokkal és ugyanazzal a hárompontos rögzítéssel, amely az Equinox MC kazettához van maximalizálva. Ráadásul a Naim végre egy praktikus emelő-leengedő eszközt is hozzáadott nekünk, ügyetlen bakelitrajongóknak.

Naim
A motorháztető alatt egy Solstice sorozatú Phono Stage-et, valamint egy egyedülálló, önkalibráló motoros meghajtórendszert találunk. A Solstice-nál nagyobb teljesítményű hifi-berendezést aligha találhatsz. Ez a különleges kiadású Solstice lemezjátszó 500 darabra van limitálva, amely egy emlékkönyvet, valamint egy újonnan remasterelt Naim Records True Stereo albumot is tartalmaz.

Naim

Az amerikai audiofileknek még az év végéig várniuk kell, hogy megrendelhessék ezt a 20 000 dolláros lemezjátszót a kiválasztott kiskereskedőknél, de a Solstice jelenleg is elérhető személyes előrendelésre számos brit üzletben.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek