Kúp alakú pihenő podok a dzsungel közepén

Costa Rica dzsungelének mélyén két luxus villa található, melyet két további épület fog kiegészíteni. A “Coco” nevet kapta az öt bérelhető kabin, a “Wing” pedig sokoldalú, különböző célokra használható. A Coco belső terét a Formafatal tervezte, amely az “Atelier Villa” mögött álló cseh építészeti cég. A hegyoldalba beágyazott beton épülethez egy végtelen medence is tartozik.

“Coco”

Archwerk a Coco és a Wing mögött álló építész, akinek segítségére volt Martin A. Tomas. A Dagmar Stepanova által vezetett Formafatal volt felelős a projekt külső és belső megjelenéséért.

“Coco”

Megszületett tehát a “luxus fészek”, a Coco, mely öt különálló kúp alakú strukturából áll, melyet nyitott teraszok kötnek össze, még jobban elmosva a határt a külső és belső tér között. Ha elkészül, egy vízi csúszda is tartozik majd hozzá, mely a medencébe vezet.

“Coco”

Egy kicsit lentebb a hegyoldalon található a Wing vízszintes platformja egy sajátos tetőlemezzel védve. A terv ezen része különböző tereket kínál a pihenésre és közös elfoglaltságokra, köztük megtalálhatók babzsákok, függőszékek, kő kád és kültéri konyha is.

“Coco”

“Coco”

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek