Úszó nightclub

Az 50 méteres All About U2 nevű vitorlás jachtot tulajdonosa inkább szexy kinézetéért tartja. A motorjacht és a vitorlásjacht általában elrendezésében és hajótest formájában is különbözik. A legnagyobb vitorlásjachtoknak is szükségük van az árbócok és a hajótest jó kialakítására, hogy elérje maximális teljesítményét.

Az 50 méteres All About U2 egyszerre kihívó és konszolidált, a motor és vitorlás spektrum legjobb funkcióival ellátva. A technikai nehézségek ellenére a motor vitorlás minden kihívást legyőz, emellett nagyobb küldetést is teljesít, igazi parti hajónak is tökéletesen megfelel. Nappal csendes vitorlás jacht, éjjel igazi lehorgonyzott buliszörnyeteg.

All About U2

“Tulajdonosa két végén égeti a gyertyát” – nyilatkozta Georges Bourgoignie, a Fraser Yachts brókere. “Imádja a jachtokat, imádja a partikat és az All About U2 lett a játékszere. Nem egy vitorlázó típus, de imádja, hogy vitorláshajója ilyen szexi.”

All About U2

Alapvetően a jachtot szórakozásra tervezték, teszi hozzá Bourgoignie. “Hat hatalmas szobája és egy masszázs szobája van. Ami még fontosabb, tulajdonosa kezére játszik, ami le kell horgonyozni és előkerülnek a játékszerek, a hatalmas hangfalak a DJ-vel és elindul az ereszd el a hajam mód.”

All About U2
Tavaly fejezte be Törökországban az ADA Yacht Works, bár a hajónak semmi köze a kém repülőgépekhez vagy az ír rock bandákhoz. Nevét a tulajdonos első jachtjáról, az All About U-ról kapta.

All About U2

Az All About U2 egy motorjacht 70m2-es híddal, ahol a partikat tartják, melyek kültéri konyhájának és a hatalmas Bang & Olufsen hangrendszerének köszönhetően egészen biztosan nem a másnap reggelre felejtős kategóriába tartoznak. A vízi sportok rajongói számára egy 40m2-es úszó platform nyúlik a víz fölé, a beach club pedig ehhez kapcsolódik. Biztosan nem találkozol majd hasonlóval egy másik szuperjachton.

All About U2

“A tulajdonos egyik legfontosabb kívánsága az volt, hogy minden fedélzet egy szinten helyezkedjen el, lépcsők nélkül” – nyilatkozta Bourgoignie a túra során. “Így a fő fedélzet egy szinten van, majd a híd a másik szinten. Az alacsonyabb fedélzeti szinten található a beach club.”

All About U2

A modern belső a külső dizájn egyszerűségét adja vissza. Letisztult vonalvezetés és földes tónusok jellemzik egy kis vibráló naranccsal megbolondítva. A fő szalon jó kilátást biztosít mindenre, közte a kapitányt az integrált kormánykeréknél.

All About U2
Az All About U2 másik szokatlan ellentmondása, hogy a jachtot Törökországban építették egy észak-európai dizájn alapján, a Ginton Architects, holland stúdió általi tengeri építészeti jellemzőkkel.

All About U2

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek