Úszó luxusotthon törökfürdővel

Az ISA legújabb szuperjachtja minden igényt kielégít akár egy egy hetes utazás során is a Földközi-tengeren. A szerencsés tulajdonos igazi luxus kiegészítőket tudhat magáénak.

Jelenleg még építés alatt áll – mely a koronavírus világjárványa miatt tolódik – a Palumbo Superyachts anconai gyárában, az ISA Classic egy modern szuperjacht még szuperebb 65 méteres hosszal. Ez már önmagában is lenyűgöző, az Enrico Gobbi dizájn csapata által összerakott külső és belső tér viszont minden bizonnyal rátesz még egy lapáttal.

ISA szuperjacht

Amellett, hogy méretében is felülmúlja hasonló társait, a nappali összeköttetésben van a felső fedélzettel és a fő szalonnal két lépcsősor által. Az egyedi konstrukció által egybemosódik a közösségi tér és a spa, mely napozáshoz tökéletes teret alkot. Magas mennyezete és nyitott elrendezése teljesen ellentétes az eddig látott elzárt kis alaprajzoktól.

ISA szuperjacht

A vízi hagyományoktól ihletve a tér kobalt kék árnyalatot kapott mind fémes és lakkos felületekkel, amelyek kontrasztban állnak a meleg tikfa borítással a fedélzeten. A bár első paneljén is megjelenik ez a téma a Muránói üvegen.

ISA szuperjacht

Jól átgondolt világítást kapott a hajó, a LED-ek szimmetrikusan futnak és vezetik a tekintetet a középponttól a hátsó részre. A látogatók ugyanazzal a tikfával találkoznak a fedélzeten, amely most egy texturált hullám motívumot alkot mégtöbb LED-del, a fények pedig visszatükröződnek a két rozsdamentes acél és üveg lapon a mennyezeten. Ugyanaz az üveg található a medence padlóján a fő fedélzeten, amely gyönyörűen átengedi a napfényt az alsóbb szintekre.

ISA szuperjacht

Hat kabinnal lesz teljes a Classic, melyet teljes fedélzeti szolgáltatások egészítenek ki konditeremmel, tengerre néző kilátással rendelkező masszázs szobával, török fürdővel, kültéri mozi teremmel és néhány jet skivel, ha az utasoknak még több adrenalinra lenne szükségük. Valamikor 2021 folyamán tervezik vízre bocsátását.

ISA szuperjacht

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek