Lenyűgöző francia szuperautó koncepció

A Genty Automobiles szuperautója 2.7 másodperc alatt éri el a 62 mérföldes sebességet, de ez csak egy a számos szenzációs gép közül, amiket a 2020-as Top Marques keretében mutatnak majd be. A kiállítók között lesz a Brabus, a Gentleman Car egy Shelby Cobrával, valamint a Dallara is.

Genty Akylone

A Genty Akylone névre keresztelt autója a szépség és teljesítmény előtt tiszteleg. Kecses vonalaival a francia autógyártás különleges ideáit képviseli. Frédéric Genty autók iránti szeretete és szakértelme tükröződik ebben az autóban.

Genty Akylone

Egy olyan négykerekűt akart létrehozni, amely időtálló designnal és hihetetlen teljesítménnyel rendelkezik. Az Akylone a luxusautók piacát célozza meg, ahol a tökéletesség és lélek adja az alapot.

Genty Akylone
Az Akylone különleges technológiákkal és továbbfejlesztett anyagokkal készült. A teljesítménye, agilitása és aerodinamikája megkülönbözteti a többi autótól. Az autót az érzelmek és sebesség iránti vágy vezérlik.

Genty Akylone
„Az Akylone-t júniusban mutatjuk be a nagyközönségnek Monacóban. Ez nemcsak koncepció lesz, de egy teljesen működőképes prototípus. A demonstráció során leendő vevőink mindent kipróbálhatnak az autón. Ez a projekt egy álom valóra váltása.”

Genty Akylone
Az Akylone az SAS Genty Automobile első autója.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek