Big Bang Hublot

A Hublot ismét a svájci tetoválóművésszel, Maxime Plescia-Büchivel ült a tervezőasztal elé, hogy megalkossák ezt a hihetetlen karórát. A design és funkciók megegyeznek az előző két modellel, azonban a színskála teljesen új.

Hublot Big Bang Sang Bleu II

A Big Bang Unico Sang Bleu II a geometria és nagy volumen találkozása, ugyanakkor igazi műalkotás is, hiszen minden él és minden szög a tökéletes helyen van. A titán és King Gold változatban elérhető óra elhagyja a hagyományos Big Bang elemeket, amiket geometriai formákkal helyettesít.

Hublot Big Bang Sang Bleu II
A lünetta is hexagon formájú, amit titán csavarok rögzítenek az óratokhoz. Az óraszíjon is található egy 3D-s háromszög, amely összeköti azt az óratokkal. A skeleton óraszerkezet szintén igazi vizuális csemege, számtalan réteggel és formával, amelyek mélységet kölcsönöznek a designnak.

Hublot Big Bang Sang Bleu II
Az órákat és perceket nyíl alakú mutatók jelzik, amelyek kiemelkednek a deltoid mintázatú háttérből. Ezenkívül 3 és 9 óránál elrejtettek két komplikációt is, a dátumkijelző pedig 4 és 5 óránál található.

Hublot Big Bang Sang Bleu II
Az automata karóra 72 óra járástartalékkal rendelkezik. Az órát zafír hátlappal látták el, így szemügyre veheted a működését is.

Hublot Big Bang Sang Bleu II
A Hublot Big Bang Sang Bleu II limitált kiadásként 200 darabban jelenik majd meg, a titán kivitel ára 25 ezer euró, a King Gold kivitel ára pedig 46 ezer euró lesz.

Hublot Big Bang Sang Bleu II

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek