“London óra”

Ez a limitált kiadású óra kizárólagosan az óragyártó Bond Streeten és Harrods’-ban található üzletében elérhető.


Divat, zene, foci… A Hublot sosem tagadta rajongását az angol főváros iránt és ezt kreációiban és partnerkapcsolatain keresztül is kifejezte. Idén újra felidézi érzelmeit az új, nagyon limitált, csupán 50 darabból álló modelljével.

Classic Fusion Special Edition London

A Classic Fusion Special Edition London középpontjában a nagyon stilizált Union Jack, azaz a nemzeti lobogó áll a számlapon megmutatkozva. Elegancia vonul végig a monokróm dizájnon. A brit zászló alatt a szatén csiszolt és polírozott bevonat díszíti a számlapot, az előlapot és a 45mm átmérőjű, 10.95mm vastag kerámia tokot, amely 50 méter mélységig biztosít vízállóságot.

Classic Fusion Special Edition London

A dátum 3 óránál jelenik meg, ezen kívül semmi sem zavarja meg a csodálatosan elcsúsztatott kompozíciót. A tok hátulja is az időmérő egyediségét hangsúlyozza, a “Special Edition” gravírozással, valamint a sorozatszám XX/50 formátumban való feltüntetésével. A zafírkristály felfedi az óra mechanikáját és a “Hublot loves London” szlogent is tartalmazza.

Classic Fusion Special Edition London

Az óra idő adatait, mutatóit és a dátumot a MHUB1112 kaliber hajtja. Ez az önfelhúzós mechanikai mozgó egység 42 órára való energiát raktároz.

A Classic Fusion Special Edition London fekete szíjat kapott, melyet egy összecsukható kapocs rögzít egy kis bársonyos kockás mintával. Ára 10900 svájci frank a hublot weboldalán.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek