Az Aston Martin DB4 ihlette az új E-bikeot

Egy új és meglepő együttműködésre hívja fel figyelmünket az Aston Martin. A francia e-bike készítő, Coleen csatlakozott a csapathoz, hogy megtervezzék a csodaszép DB4 által ihletett e-bikeot. A Sanction Green színben pompázó járgány, csakúgy, mint az Aston Martin ikonikus versenyzöld színe, a cég Composer modelljén alapul és még a klasszikus kerek fehér versenyszám is látható a vázon.

Aston Martin e-bike

Néhány hete mutatták be a biciklit, ami azonnal elnyerte a tetszést a technika és örökség csodaszép elegyével. Könnyű, 650b kerekeket kapott, melyeket Schwalbe 2” abroncsok fednek. Akkumulátora sokat kibír, 529Wh-s eltávolítható egysége körülbelül 2.5 óra alatt töltődik fel teljesen és így egy tökéletes hibrid-jellegű, közlekedésre szolgáló biciklit kapunk.

Aston Martin e-bike

Ez az e-bike viszont több, mint aminek látszik. 3.2”-os kijelzője közvetlenül a kormányra került, így modern érzetet kelt. Coleen szintén tervezett hozzá egy applikációt, mely segítségével megjelenítheti a hívásokat és üzeneteket Bluetooth kapcsolat segítségével. Az app geolocation-t is ajánl, valamint lopásgátlót és a biciklinket is megtalálhatjuk vele. Az utazási előzmények pedig egy újabb extra.

Aston Martin e-bike

Coleen DB4-ihlette biciklije progresszív hidraulikus rendszert, szíjhajtást és szolíd 2 éves garanciát kínál az elektronikára, 7 évet pedig a keretre és a villára. Ára 6500 dollár, amiért a Composer DB4 e-bike a formát és funkciót egy új szintre emeli.

Aston Martin e-bike

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek