“Luxus és művészet egy órában”

Az órát a 2019-es SIHH kiállításon láthatták először az érdeklődők hivatalosan, de a gyűjtők már kézbe vehették a remekművet.

Grance Complication Phoenix

A Les Cabinotiers kollekció lehetőséget ad Vacheron Constantinnak, hogy egy karórában gyúrja össze a luxust és művészetet. A főnix, az újjászületés szimbóluma keretezi ezt a csodálatos órát. A minta életre kel és mélységet kap a féldomborműves gravírozásnak köszönhetően. A végeredményben körülbelül 300 munkaóra van.

Grance Complication Phoenix

A szemkápráztató 47 milliméteres rózsaarany óratok egy nagyon komplex óraművet rejt magában. Az óra 58 óra járástartalékkal bír és 15 kiegészítő komplikációval rendelkezik. Pont, mintegy zenekar karmestere, az óramű úgy felelős a Grande Complication Phoenix zavartalan működéséért.
A komplikációk egy részét felismerjük a számlapon. A tourbillon mellett a dátumkijelző mutatja a napot, hetet, hónapot, de még a szökőévről sem feledkezik meg. A funkciók többi részét a zafírkristály-üvegből készült hátlapon át csodálhatjuk meg. Az órák szerelmesei értékelni fogják a percismétlő csodálatos csilingelését. A valódi műértők pedig rácsodálkozhatnak majd az időegyenlet, a napfelkelte és napnyugta idejének kijelzésére, a csillagjegyek követésére, valamint a holdfázisok megjelenítésére.

Grance Complication Phoenix
Ezt az egyedi órát aligátorbőrből készült szíjjal vásárolhatjuk meg, amelyet hatalmas csatok díszítenek, és gyönyörű, ébenfa-díszdobozban kapjuk majd kézhez az új szerkentyűnket.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek