Luxus horgászjacht

A “III Amigos” azaz magyarul a „Három Barát” névre keresztelt luxusjacht egy hamisítatlan horgászatra termett hullámszelidítő harcos, de tágasan kialakított belső terei és pazar kivitelezése miatt azonban inkább hasonlít egy világszínvonalon kivitelezett szuperjachtra.

"III Amigos"

Néha egészen egyszerűen az ember nem tudja megállni, hogy ne rendeljen egy olyan egyedi jachtot, amely stílusában passzol az ugyancsak egyedi kivitelezésű Ferrárijához. Pontosan ezt tette egy büszke tulajdonos a fent említett vízi csodajárművel, amelynek belső tereit a Ferrári által megálmodott, motorizált táncos paripája inspirálta.

"III Amigos"

A III Amigos egy jó adag fékezhetetlen luxus hozzáadásával újrafogalmazta azt, hogy milyen is egy valódi sportos horgászjacht. A Patrick Knowles Designs vezette a különítmény egy igazi tengeri álomcsapatot hozott tető alá, amelyben közreműködött a Michael Rybovich & Sons cég, valamint Metrica és a tulajdonos kapitánya, Jody Whitworth is, hogy segédkezzenek ennek a nem mindennapi álomnak a létrehozásában.

"III Amigos"

Ahogy ez már a cikk elején is felcsendült a “III Amigos” valóban egy hamisítatlan, horgászatra termett harcos, de tágasan kialakított belső terei és pazar kivitelezése miatt méltán lehet tagja a világszínvonalon kivitelezett szuperjachtok családjának.

"III Amigos"

A 22 láb/ csaknem 7 méteres szélességű hajón helyett kapott egy rendkívűl tágas főkabin , egy kikötő oldali VIP és egy jobboldali ikerkabin – amelyek mindegyikének bőséges hellyel szolgál a kikapcsolódásra,valamint saját fürdőszobával is rendlelkezik.

"III Amigos"

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek