Luxuskupola a csuklón

Maximilian Büsser legújabb víziója egy egészen új piacot nyitott meg a cége előtt 14 évvel azután, hogy elkezdte izgalmas órakészítői vállalkozását.

Legacy Machine FlyingT

Büsser felügyelte az MB&F Legacy Machine FlyingT megalkotását, amely egy kifejezetten nőknek tervezett óra, amelyhez nincs hasonló a piacon.

Legacy Machine FlyingT

Van némi hasonlóság a Legacy Machine szériához, de az új FlyingT teljes újratervezésként érkezik. A tok átmérőjét 38,5 mm-re csökkentették, ami sokkal jobban megfelel egy hölgy finom csuklójának, az egyik oldala pedig meredekebb a zafír kupolának, amely alatt a „repülő” tourbillon is látható.

Legacy Machine FlyingT
Minden modell számtalan gyémánttal van díszítve; az egyiken baguette, míg a másikon pave csiszolású kövek helyezkednek el. A tok két koronával érkezik 3 és 6 óránál, az elsővel az időt lehet beállítani, a másodikkal pedig a másodperceket.

A számlap esetében választani lehet a drágakő, gyémánt csiszolású és fekete lakk változat közül. A kövek száma eltérő, attól függően, hogy melyik verziót választja a vásárló, és persze az áron, amennyit ki hajlandó fizetni az óráért. A három variáció közül a fekete lakk számít a legmegfizethetőbbnek.

Legacy Machine FlyingT
Belül egy 2.5 Hz szerkezet található és egy központi 60 másodperce tourbillon található, illetve az óra összesen 100 órán (4 napra elegendő) keresztül tud üzemelni. A felhúzó rotor, amely látható a hátsó kijelzőn keresztül, lényegében egy „építészeti nap” 18 karátos vörös aranyból, titánból és platinából, ami egyszerűen elképesztően mutat.

Legacy Machine FlyingT
Az MB&F Legacy Machine FlyingT 115 ezer, a pavé verzió 145 ezer, míg a baguette csiszolású változat 315 ezer dolláros áron kerülhet új tulajdonosának csuklójára.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek