Grand Penthouse, Amerika egyik legdrágább szállodai lakosztálya

A New York-i Mark Hotelben lévő lakosztályban tartotta Meghan Markle is a babaváró buliját. Egy éjszakára akár te is kiveheted 75 ezer dollárért!

Grand Penthouse

A Mark Hotel az Upper East Side gyémántja. A hotelt diszkréciójáról, kiváló szolgáltatásairól és ikonikus, art-deco lobbyjáról ismerik. Az 1927-ben épült szálloda 2009-ben kelt új életre, amikor a francia belsőépítész, Jacques Grange újjáépítette. Hat évvel később lerántották a leplet a penthouse lakosztályról is, amely a mai napig páratlan mind méretében, mind árában.

Grand Penthouse
A 900 négyzetméteres lakosztály 75 ezer dollárba kerül egy éjszakára, így ez az USA legnagyobb és legdrágább szállodai penthouse-a. Ez nem elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésed? Nos, akkor elmondjuk, hogy MeghanMarkle is itt tartotta a babaváró buliját, amin hat közeli barátja vett részt, köztük Serena Williams is.

Grand Penthouse
Hogy néz ki belülről a lakosztály? Öt hálószoba található benne, köztük két VIP, egy a nyugati szárnyban és egy a keleti szárnyban, valamint hat fürdőszoba, négy kandalló és két bár.

Grand Penthouse

A lakosztályt egyedi Grange bútorokkal töltötték meg. Az étkezőben akár 24 ember is elfér, a könyvtár pedig a legkülönlegesebb olvasmányokkal van tele. A hatalmas konyhában kényelmesen tud dolgozni a séf, a nappaliban pedig helyet kapott egy zongora is.

Grand Penthouse

A kültéri terasz a Central Parkra néz. Ha pedig nem tudod, mit vegyél fel az esti bulin, a Bergdorf Goodman 24 órában rendelkezésedre áll.

Grand Penthouse

Grand Penthouse

Grand Penthouse

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek