Portugália legkülönlegesebb luxusháza

Az építész, Vítor Vilhena végre bemutatta legújabb remekművét, amely Dél-Portugália festői táján épült. Az egyszintes, hófehér luxusház az Algarve régióban található, azonban távol van a környék turisztikai központjaitól.

House of Messines

A House of Messines helyén egykor egy másik épület állt, amelyet elbontottak, viszont az építési előírások miatt meg kellett tartaniuk az alaprajzát.

House of Messines
Vítor Vilhena így a lebontott ház formáját használta az új épülethez. A keleti homlokzaton az eredeti ablakkiosztást követte, mert az építész szerette volna, ha a házba rengeteg természetes fény árad be. A déli oldalon található a nappali, étkező és konyha, a két hálószoba pedig rejtve marad a ház belsejében.

House of Messines
Észak felé a ház benyúlik a telek fölé, és itt két autó számára is van hely. A tetőteraszra, ahol egy medence is található, egy lépcsősor vezet fel.

House of Messines

„Nem akartuk megzavarni a házat körülölelő természetet, ezért került a medence a tetőre.” A vendégek és lakók zavartalanul élvezhetik a lenyűgöző kilátást, hiszen se közel, se távol nincs még egy épület.

House of Messines

House of Messines

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek