Martyn Lawrence Bullard új kültéri bútorai

A dizájn világában jelenleg két trend uralkodik: az egyik a kül- és beltér egybeolvasztása, a másik pedig, hogy a feltűnő, az arcodba mászó bútorok helyett letisztultabb darabok törtek utat maguknak. Az emberek kényelmes, egyszerű darabokra vágynak, amiket minőségi anyagokból készítettek, nem mellesleg művészi módon (értsd: jól megcsinált szép dolgok).

Martyn Lawrence Bullard új kültéri bútorai

Az ausztrál luxus bútorgyártó, a Harbour Outdoor pedig beletalált ebbe. A cég nemrég jelentette be együttműködését a nemzetközileg elismert tervezővel, Martyn Lawrence Bullarddal egy elegáns kerti bútor kollekció erejéig, amely az MLB nevet viseli. Ahogy a három betű is jelzi, a darabok Bullard díjnyertes stílusát és egyedi látásmódját képviseli.

Martyn Lawrence Bullard új kültéri bútorai
„Ezt a kollekciót a kedvenc modern beltéri darabjaim és az utazások inspiráltál, amelyek igazán friss esztétikát csempésznek a kültéri bútorok kategóriájába” – nyilatkozta Bullard a közleményben. A tervező – aki olyan nagynevű ügyfeleknek készített eklektikus enteriőröket, mint Cher vagy Tommy Hilfiger, egy 20 darabos pecsétgyűrű kollekciót dobott piacra, és két könyv szerzője – egy igazán sokrétű tudással és multidiszciplináris gondolkodásmóddal rendelkezik, amelyet szinte érezni lehet ennek az egyedi bútorkollekciónak a szövetében.

Martyn Lawrence Bullard új kültéri bútorai
A napozók és étkező bútorok minőségi anyagok, például aprított márvány, szürke mészkőből, Olefin szövet és első osztályú tíkfa felhasználásával készült, a Bullard pedig tökéletesen elegyíti a hagyományos és a modern stílust. Ugyanolyan fontos a bútorok tartóssága: a penészálló kárpit borítja a darabokat, amely ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak.

Martyn Lawrence Bullard új kültéri bútorai
Érthető módon a Harbour Outdoor Sydney-i alapítói, Nicholas és Harrison Condos nagyon izgatott volt, hogy egy ilyen elismert kreatívval dolgozhattak együtt.
„Martyn dizájn érézke kifinomult, ugyanakkor életrevaló, amiről tudjuk, hogy a vevőink szeretni fogják” – mondták a testvérek. Az MLB kollekció májusban debütált a Harbour Outdoor showroomjaiban New Yorkban, Los Angeles-ben, Hongkongban és Sydney-ben.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek