Mercedes új hétvégi táskája

Egyre nagyobb őrület övezi azokat a limitált kiadású, teljesen egyedi luxustermékeket. Ezért nem is csoda, hogy az Instagram korában óriási verseny van a piacon. Emlékszel még a 35 ezer dolláros Dior táskára? Esetleg a Louis Vuitton hámokra? Nos, akkor a Destroy vs. Beauty Burn Out és Mercedes-AMG kollaborációjából született utazótáska igazán tetszeni fog.

Mercedes új hétvégi táskája

A német cég éveket töltött azzal, hogy tökéletesítse az anyagot, amely ellenáll minden időjárási viszontagságnak. A semleges színű szövetet most pedig egy versenypályára is elvitték, ahol a Mercedes-AMG GT R bemutatja igazi erejét. A szövetet egyszerűen az aszfalthoz ragasztják a GT R első kereke elé.

Az autóval áthajtanak rajta, majd mikor a hátsó kerék is eléri az anyagot, a sofőr rátapos a gázra és egybeolvasztja a szövetet az úttal. Minden egyes anyagdarabbal ezt csinálják, tehát garantáltan minden táska, telefontok és más kiegészítő egyedi lesz.

Mercedes új hétvégi táskája
202 dollártól már vehetsz magadnak AMG pénztárcát, a táskák pedig 400 dollártól kezdődnek. Egy laptoptáska ára 600 dollár körül mozog, a hétvégi utazótáska pedig 800 dollárba kerül. Attól függetlenül, hogy egy másodperc megalkotni a szövet mintáját az autóval, az utómunkálatok hetekig tartanak. Persze ha a saját autószörnyeddel akarnád mintázni a táskát, azt is megteheted náluk.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek