Miami penthouse és saját helipad Beckham módra 20 millióért

A több, mint 1000m2-es apartman a Zaha Hadid által tervezett One Thousand Museum épületében található.


A brit foci isten, David Beckham saját helikopter leszálló pályával ellátott penthouse-t vett potom 20 millió dollárért Miami ikonikus One Thousan Museum nevű tornyának tetején. Feleségével, az ex Spice Girlből divattervezővé avanzsált Victoriával foglalják el a nemrégiben megnyitott, 62 emeletes, Zaha Hadid által tervezett felhőkarcoló egy teljes szintjét öt szobával. A pár több időt szeretne tölteni a napfény városában.

One Thousand Museum

Beckham jelenleg az új 1 billió dolláros Miami Freedom Park nevű stadion fejlesztésével van elfoglalva, melyet előreláthatólag 2022-ben nyitnak meg.

One Thousand Museum

Arról még nem szóltak a hírek, hogy az épület mely szintjén fognak Beckhamék lakni, hiszen az általuk megvásárolt penthouse csupán egy a 10-ből.

One Thousand Museum

A torony egyébként 84 rezidenciával rendelkezik, köztük egy két szintes duplex penthouse-szal, négy lakással és 70 fél szintes otthonnal. Az árak 5.9 milliótól 21.85 millió dollárig terjednek.

One Thousand Museum

A One Thousand Museum épülete fantasztikus kilátást kínál Miami belvárosára és a Biscayne Bay-re. Ez az első és utolsó az iraki születésű Zaha Hadid által tervezett épület, mivel a Pritzker Prize díjas tervező 2016 márciusában szívrohamban meghalt.

One Thousand Museum

A “Scorpion Tower” becenévvel ellátott konstrukció 2286 méter magasan hódítja meg a eget és még a PBS dokumentumfilm sorozatában, az Impossible Builds-ben is szerepelt.

One Thousand Museum

Backhamék ötcsillagos kényelemben élvezhetik otthonukat. A 61. szinten uszoda, valamint két szintes fitnesz és wellness spa, privát beach club és egy multi-media moziterem is gondoskodik a szórakozásukról.

One Thousand Museum

Négy gyermekükkel együtt akár helikopterrel is közlekedhetnek, használhatják a Miamiban egyedülálló, privát tetőtéri helikopter leszállót így távol tarthatják a kíváncsi paparazzikat.

One Thousand Museum

A lakást a Beckham Brands Limited, David Beckham cége vette meg március végén. Érdekes, hogy a hírek szerinti 20 millió, melyet Beckhamék fizettek érte, elég magas összeg ovlt. Egy hasonló teljes szintes penthouse-t egy évvel ezelőtt még 13.8 millió dollárért kínáltak.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek