Michael Douglas 32 millió dollárért árulja mallorcai luxusházát

A promóvideóban ráadásul ő maga beszél a házáról. Ha menő hollywoodi színész vagy, ráadásul a hangodat ezer közül is felismerik az emberek, nincs más választásod, mint magadnak videót csinálni, ha el akarod adni a luxusvilládat.

Michael Douglas háza

A promót megnézheted az Engel & Völkers oldalán, akik Michael Douglas otthonának értékesítésével foglalkoznak. Az S’Estaca egészen lenyűgöző helyen fekszik a festői szigeten. Douglas az elmúlt harminc év során felújította és modernizálta a házat, amelyet egyébként Ludwig Salavator építtetett.

Michael Douglas háza
Douglas még 1989-ben vásárolta az ingatlant 3.5 millió dollárért, majd hétmilliót költött a renoválás során. A luxusház egy szikla oldalán helyezkedik el Deiá és Valldemossa között. A birtokon két ház, két nyaraló és öt kisebb apartman található. Összesen 10 hálószoba, 11 fürdőszoba és 1000 négyzetméternyi lakótér érhető el a tulajdonosok számára.

Michael Douglas háza
Akár húsz ember is kényelmesen elfér a luxusbirtokon, és az évek során olyan hírességek is megfordultak itt, mint Tom Cruise, Nicole Kidman, Michelle Pfeiffer és Jack Nicholson.

Michael Douglas háza
A legnagyobb épületben egy kandallóval felszerelt hálószoba, teraszok, és lenyűgöző kilátás várja a megpihenni vágyókat. Persze a könyvtárról, házimoziról, stúdióról, vacsorateraszról, edzőteremről, spáról és fűtött medencéről sem kell lemondanunk.

Michael Douglas háza
Természetesen a birtokhoz egy hatalmas szőlős is jár, amely számos díjnyertes borral jutalmazta meg gazdáját az elmúlt években. A bort pedig a nagy házban található borospincében tárolhatjuk. Mivel Douglas és felesége inkább a Bermudákon és New Yorkban tölti idejét, úgy döntöttek, megválnak ettől a csodálatos helytől. Még 2014-ben kezdték el hirdetni 61 millióért, de az árat azóta lecsökkentették 32 millió dollárra.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek