Milliós villa Los Angelesben

16.89 millió dolláros áron listázták az 1475 Bel Air Road alatti rezidenciát, melynek építését csupán tavaly fejezték be, így a környék egyik legújabb gyöngyszemének számít. A 1115m2-es villa jó társaságot is ígér, a környéken található az ország egyik legdrágább villája.

L.A. luxus ház

Ray Nostrati tervezte és fejlesztette az otthont, aki híres a jó néhány “cannabis mansion” koncepciójáról, amelyek olyan otthonok, ahol beltéri kertek és dohányzó szobák is találhatók. Ez a villa viszont nem büszkélkedhet eme ékességgel, de azért nem kell rögtön elvetni, van itt látnivaló bőven.

L.A. luxus ház

A hat szobás, kilenc fürdőszobás ház finoman hangolja össze a külső és belső teret, nyitott alaprajza rengeteg ablakot és teraszt kínál, melyről tökéletes kilátás nyílik a Century City-re vagy a Csendes-óceánra. Ehhez hozzá jön még a 3637 literes sósvizes akvárium a konyhában, mely még az étkezőből is jól látható.

L.A. luxus ház

A lépcsősor három szintet köt össze, egy 9 méteres, lenyűgöző csillárral. Ha kihagynád a lépcsőző gyakorlatokat, választhatod a liftet, amellyel akár az alagsorba is lemehetünk, hogy élvezzük a szórakoztató szoba teljes falnyi képernyőjét, a póker asztalt, billiárdot vagy akár a tetőablakokat, melyek az üvegaljú végtelen medence fölött nyílt csodás kilátást a földszinten. Az üvegbe zárt borospince 500 csodás bor tárolására alkalmas. Itt található még a konditerem és egy három szinten moziterem is.

L.A. luxus ház

A felső szinten helyezkedik el a fő lakosztály saját teraszával, amely önmagában 140m2-es. A ház összes világítása, ajtaja, ablaka és kandallója irányítható a Control4 Smart System segítségével.

L.A. luxus ház

L.A. luxus ház

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek